• Укр
  • Рус

OLX в Україні очолив новий CEO

454
Додати
до обраних
Поділитися

Позицію директора з жовтня 2018 року відтепер займає Катерина Онищенко. Сергій Гапоченко, який раніше очолював OLX в Україні та Центральній Азії, призначений генеральним менеджером регіону OLX Group у Європі та Центральній Азії, до якого, крім України, Казахстану і Узбекистану, приєдналися Румунія, Португалія, Болгарія і Боснія.

У новій ролі Катерина продовжить реалізовувати стратегію розвитку торгового майданчика OLX в Україні.

«Ми працюємо з величезною аудиторією, яка за останні п’ять років зросла у 2,5 рази. Тому моє завдання у новій ролі не тільки з’єднувати людей по всій країні для взаємовигідних угод, але і надати максимально зручний і якісний сервіс для продавців і покупців» , – коментує новий директор OLX в Україні Катерина Онищенко.

Катерина приєдналася до команди OLX Україна та Центральна Азія у 2013 році в якості директора з маркетингу. Протягом 5-ти років вона успішно керувала маркетинговими ініціативами у трьох країнах. Серед найяскравіших проектів – ребрендинг Slando в OLX в Україні та Казахстані, запуск масштабної медіа підтримки в Узбекистані, промо кампанії послуги OLX Доставка тощо.

З квітня 2018 року Катерина Онищенко відповідала у тому числі й за розвиток бізнес вертикалей майданчику, де основний фокус спрямований на просування категорій «Нерухомість» і «Робота».

«Я щиро рада бути частиною такого крутого та масштабного проекту як OLX вже протягом п’яти років. За цей час нам вдалося стати фактично екосистемою, у якій кожен користувач може продати або купити те, що йому необхідно, відкрити бізнес, знайти житло, роботу або співробітників. Все це стало можливим завдяки сильній команді, з якою ми готові реалізовувати найбільш амбітні цілі», – зазначає Катерина.

Аудиторія майданчика насьогодні становить близько 10 млн унікальних користувачів на місяць, а кількість продавців на OLX досягає цифри 1,3 млн. За даними TNS, в Україні сервіс є найбільш відвідуваним після Google, Youtube і Facebook. А мобільний додаток OLX встановлено на кожному третьому українському смартфоні, він займає першу позицію у категорії “Покупки” для IOS і Android, за даними SimilarWeb. Щодня команда OLX працює над створенням комфортних умов на платформі для покупців і продавців, сприяючи зростанню українського ринку електронної комерції в цілому.

OLX.ua є частиною міжнародної компанії OLX Group, яка представлена у 17 брендах і більш ніж 40 країнах світу.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.