Для весілля і будівництва: що українці здають в оренду напередодні літа

366
Додати
до обраних
Поділитися

В Україні найчастіше здають в оренду весільні сукні та будівельні інструменти – показала аналітика OLX. Зараз на сервісі більше 19 000 товарів здаються в оренду, 29% із них – в Київській області. Найбільше відгуків від користувачів отримали пропозиції про оренду альтанок біля води і кальянів.

Експерти OLX проаналізували, що найчастіше здають в оренду в Україні. Лідерами виявилися товари для свят – 27% і для будівництва та ремонту – 13%. Також до рейтингу увійшли кавомашини, рекламне обладнання, звукова і відео апаратура, кальян, велосипеди та батути.

OLX_Що здають напрокат влітку

У десятку речей, які здають напрокат увійшли випускні сукні. А в топ-50 можна знайти генератор мильних бульбашок, металошукач і намет.

Орендувати товари з більш ніж 19 000 запропонованих на OLX вигідно не тільки завдяки економії. Є ще й менш очевидні переваги:

1) Можна знайти предмети більш високої якості, які немає можливості купити:
весільні сукні ручної роботи, оригінальний одяг і прикраси для фотосесії, професійні інструменти або обладнання, крісло-гойдалку для дитини.

2) Можна перевірити, чи потрібна вам річ і чи зручно її використовувати:
велосипеди, домашні тренажери, товари для мам і дітей або, навіть, квадрокоптер.

3) Ви можете знайти унікальні речі, виконані на замовлення і домовитися про вигідні умови їх оренди.

Що стосується попиту, найактивніше потенційні орендарі цікавилися альтанками біля води. Серед топ-20 оголошень, які отримали найбільше відгуків від користувачів, виявилося 5 пропозицій з альтанками і 5 з кальянами. На 2-му місці – будівельні інструменти, а 3-є розділили між собою купальники для художньої гімнастики і Sony PlayStation.

Найбільше пропозицій зосереджено в Київській області – 28%. Дніпропетровський регіон з 10% опинився на 2-му місці за загальною кількістю товарів, що здаються в оренду, і на 3-му – за кількістю речей на тисячу людей. Одеська область розташувалася на 3-й позиції – 9% оголошень. А за кількістю товарів на тисячу чоловік вона обігнала Дніпропетровську і потрапила на 2-е місце. Найменше пропозицій про оренду в Закарпатській та Кіровоградській областях.

Серед незвичайних оголошень зараз можна взяти в оренду трон з «Гри престолів», індійське сарі і байдарки.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як підібрати стиль одягу за типом фігури

Як підібрати стиль одягу за типом фігури: лайфгаки

Як вибрати одяг за типом фігури? ✔️ Як визначити свій тип та обирати стильні речі, які підкреслять ваші переваги ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.