Легкі продажі: як OLX Доставка допомагає продавцю швидше закривати угоди

Легкі продажі: як OLX Доставка допомагає продавцю швидше закривати угоди | OLX.ua

Економія часу та безпека покупок стають головними пріоритетами в онлайн-торгівлі. Щоб гарантувати простоту угод та захистити всіх учасників процесу, ми запустили послугу OLX Доставка. Знання про сервіс та розуміння його користі допомагають продавцям і покупцям щодня здійснювати тисячі покупок і продажів. За даними платформи, щодня користувачі закривають біля 40 000 угод за допомогою OLX Доставка.

Редакція блогу поговорила з керівником сектору з підтримки, контролю та розвитку команди по взаємодії з бізнес клієнтами B2B Unit OLX Сергієм Іванишеним. Він розповів, як послуга полегшує життя приватним продавцям і бізнесу.

Простота підключення

Реалізація OLX Доставка – дуже проста: вона включається автоматично, коли продавець створює нове оголошення (якщо товар відповідає вимогам послуги). Підключити її до вже існуючих публікацій можна кількома кліками: перейти в режим «Редагувати», встановити галочку навпроти OLX Доставка, а потім зберегти зміни.

Гарантії безпеки

OLX Доставка гарантує безпеку всім учасникам угоди. Як пояснює Сергій Іванишен, покупець може бути впевнений в тому, що йому прийде товар, його не обдурять і він не втратить гроші: продавець отримує оплату тільки після того, як людина огляне та забере товар у відділеннях Нової Пошти, Укрпошти та Meest. В результаті користувачі рішучіше роблять покупки на OLX, що позитивно впливає на кількість продажів.

OLX Доставка.Гарантії безпеки | OLX.ua

«Ми завжди звертаємо на це увагу покупців. Якщо людина хоче укласти безпечну угоду, вона може сама попросити власника товару підключити OLX Доставка, якщо той її ще не активував. Це автоматично перетворюється на перевагу для останнього, адже покупка, швидше за все, відбудеться», – пояснює Сергій Іванишен. Прохання включити послугу – ознака того, що покупець прийняв рішення та налаштований серйозно.

Крім того, з фінансовим партнером UAPAY дані карт продавців та покупців повністю захищені за міжнародним стандартом PCI DSS : з UAPAY працюють такі міжнародні компанії, як VISA і Mastercard.

Економія часу

Коли продавець використовує OLX Доставка, комунікація з клієнтами значно скорочується і процес продажу проходить швидше. Якщо не брати до уваги обговорення характеристик товару, відпадає необхідність у переписці про розмір передоплати і гарантії оплати, уточненні даних відправки, номера картки.

Як пояснює Сергій Іванишен, після того, як продавцю приходить замовлення з OLX Доставка, йому потрібно ввести в особистому профілі такі дані: ПІБ та номер картки для зарахування коштів. Система автоматично «підтягує» цю інформацію під час наступних угод. Крім того, продавцю потрібно прийти на пошту лише раз – щоб відправити товар. А гроші за нього він отримає онлайн на картку протягом 2-х годин після того, як покупець огляне та забере покупку в поштових відділеннях.

Спрощення продажів

При підтвердженні покупки в особистому профілі продавця автоматично формується номер експрес-накладної (номер ЕН), який відразу ж бачить покупець. Також достатьного назвати його менеджеру поштового відділення , щоб відправити товар: не потрібно озвучувати особисті дані та чекати трекінг-код для відстежування товару.

Serhey_Ivanyshen Сергій Іванишен Керівник сектору з підтримки, контролю та розвитку команди по взаємодії з бізнес клієнтами B2B Unit
    Вашу заявку відправлено
    Помилка