Чому виберуть вас: переваги OLX Доставка для продавців

831
Додати
до обраних
Поділитися

Економія часу та безпека покупок стають головними пріоритетами в онлайн-торгівлі. Щоб гарантувати простоту угод та захистити всіх учасників процесу, ми запустили послугу OLX Доставка: зараз вона підключена в 4,5 млн оголошень на платформі.

Редакція блогу продовжує серію матеріалів про OLX Доставка. У минулому випуску ми писали про те, як послуга полегшує життя продавцям. Цього разу керівник сектору голосової підтримки бізнес-клієнтів B2B Unit OLX Сергій Іванишен розповів про те, як OLX Доставка допомагає продавцеві стати більш помітним на платформі та підвищити лояльність покупців.

Покупці самі знаходять продавця

Статистика OLX підтверджує: ті, хто одного разу скористався послугою OLX Доставка, під час наступних покупок на платформі часто встановлюють фільтр «Товари з доставкою». Таким чином, продавці, які не підключають до своїх оголошень цю послугу, найчастіше залишаються непомітними для аудиторії.

«Підключаючи OLX Доставка, власники товарів використовують всі можливості для продажів, – впевнений Сергій Іванишен. – До того ж, спілкуючись з ними, ми отримуємо позитивний зворотний зв’язок про послугу». Наприклад, продавці відзначають зростання відгуків на оголошення, збільшення лояльності з боку клієнтів, а також спрощення процесу покупки.

Довіра до власника товару підвищується

Ті продавці, які не підключають OLX Доставка, в очах покупців виглядають менш надійними, в порівнянні з тими, у кого ця послуга активована. «Ми активно навчаємо продавців, як правильно використовувати нашу платформу, щоб угоди були вигідними та безпечними», – розповідає Сергій Іванишен.

За словами експерта, OLX Доставка захищає всіх учасників угоди. Наприклад, раніше продавці були змушені відправляти товар тільки після передоплати, щоб застрахувати себе від збитків, якщо покупець не забере замовлення. Також їм треба було доводити свою надійність. Зараз цього робити не потрібно. Підключена OLX Доставка говорить сама за себе: продавець піклується про свою безпеку та безпеку клієнтів, а отже, йому можна довіряти.

Більше шансів продати

«Раніше багато продавців могли запропонувати покупцеві все, крім безпечної покупки. OLX Доставка допомагає виключити сумніви та остаточно переконати клієнта придбати товар», – говорить Сергій Іванишен.

Нагадаємо: OLX Доставка безкоштовна для продавців. Навіть якщо покупець, оглянувши товар на Нова Пошта, відмовиться від нього – за зворотну доставку заплатить OLX.

Кількість продажів зростає

«Продавця повинна хвилювати конкурентоспроможність на ринку, а доставка та спосіб оплати товару – це можливість виділитися серед інших. Якщо продавець не захоче активувати послугу, то покупець, щоб не ризикувати своїми грошима, вибере конкурента, який це зробить», – резюмує Сергій Іванишен.

Текст: Олена Колесник

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Чекліст онлайн-шопінгу

Чекліст онлайн-шопінгу з OLX: увага на оголошення

Як не стати жертвою шахрая на OLX: ⭐ на що звернути увагу в оголошенні під час придбання товару. Читайте статтю на ➤ Блог OLX.ua.