• Укр
  • Рус

Нові мегавигідні безлімітні пакети у «Запчастинах для транспорту»: як усе працює

2022
Додати
до обраних
Поділитися

Безлімітні пакети в «Запчастинах для транспорту» – усе для того, щоб ваш бізнес на OLX нічого не стримувало!

Безлімітні, бо дуже великі

На 2000, 4000, 5000, 7500 і 10 000 розміщень! Обирайте той, що максимально відповідає вашим бізнес-об’ємам, і продавайте всі ліквідні запчастини, які маєте. Масштабуйте свій бізнес, адже для цього з’явилися безлімітні можливості!

Безлімітні, бо на всю країну

З будь-яким із цих пакетів ви зможете продавати запчастини на OLX в усіх областях України за однаковою ціною. Тож неважливо, де знаходяться ваші склади чи філії, – вартість «безлімітів» буде скрізь однаковою.

Безлімітні, бо надзвичайно вигідні

Нові мегавигідні безлімітні пакети у «Запчастинах для транспорту»: як усе працює
Пакети «Старт» і «Преміум»

1. Купувати великий пакет – вигідно як ніколи разом новими безлімітними пакетами. Наприклад, «Старт» на 10 000 оголошень – всього вдвічі дорожчий за «Старт» на 1000, при цьому з першим пакетом ви можете розмістити в 10 разів більше оголошень!

2. Нові безлімітні пакети «Преміум» майже в 1,5 раза дешевші, ніж старі пакети «Старт» на 2000-7500 розміщень. Нагадаємо, що «Преміум» пакети втричі ефективніші, адже включають три автоматичні підняття кожного оголошення раз на тиждень. Це суттєво економить бюджет на просування запчастин, а також час, адже вам не потрібно стежити за активацією реклами.

3. Ціна одного оголошення у нових безлімітних «Старт» і «Преміум» майже в 4 рази нижча, ніж в наших старих великих пакетах. Порівняйте: вартість розміщення у пакетах на 10 000 – 3,8 грн у «Старті» і 8,4 грн у «Преміумі», у старих на 7500 – 14 і 20 грн відповідно.

Усі ціни на безлімітні пакети

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.