«Очищаємо» платформу від обману: програма для рієлторів від OLX

933
Додати
до обраних
Поділитися

Щодня у розділі «Нерухомість» на OLX з’являється безліч оголошень. Щоб поліпшити якість контенту та гарантувати більшу безпеку для користувачів, ми створили програму для рієлторів – «Працюємо за правилами».

Три кроки до якісних оголошень

Хочете допомогти нам «очистити» базу оголошень від недобросовісних користувачів, а також неактуальних та неправдивих пропозицій? Тоді виконайте три прості дії.

Крок 1. Станьте учасником програми

Перевірте свій Профіль на OLX. Він повинен відповідати Умовам користування сервісом, містити активні оголошення у рубриці «Нерухомість», а також у вас не має бути порушень Правил публікації за останні 30 днів.

Якщо ваш профіль відповідає всім умовам, перейдіть на сторінку реєстрації та вкажіть свій e-mail (ел. пошта, яку ви використовуєте для авторизації на сервісі OLX) та вигадайте пароль. Після реєстрації у вас з’явиться власний кабінет «Працюємо за правилами», відкриється доступ до персональної статистики та форми для відправки порушень.

Є додаткові запитання? Тоді напишіть нам на [email protected].

Крок 2. Повідомте про порушення

Якщо те чи інше оголошення на платформі OLX здається вам неякісним, надішліть нам посилання на нього через спеціальну форму. Воно повинно відповідати одному з порушень:

– шахрайство за завдатком (без укладеної угоди)/інформаційне агентство;
– неактуальний об’єкт (він реально існує, але його вже здали або продали. При наявності неактивного оголошення із цим об’єктом у профілі на OLX, можна як підтвердження додати посилання на нього у полі «коментар»);
– агентство нерухомості або рієлтор під виглядом приватної особи;
– нереальний об’єкт/фейк (фотографії об’єкта не відповідають дійсності – «утка», «гачок», «болванка». Обов’язково додайте підтвердження в полі «коментар» у вигляді посилання на справжній об’єкт на будь-якому ресурсі в інтернеті).

Перш ніж надіслати порушення, обов’язково підтвердіть свої підозри, зателефонувавши за номером в оголошенні.

Крок 3. Отримайте бонус

Якщо ми схвалюємо понад 80% посилань, відправлених вами протягом місяця, за кожне підтверджене оголошення ви отримаєте бонус у розмірі 8 грн*. При відправці понад 50 підтверджених порушень впродовж календарного місяця бонус збільшується в 2 рази! Гроші можна використовувати, щоб купити додаткову рекламу ваших оголошень у розділі «Нерухомість».

*вартість 8 грн може змінюватися залежно від спеціальних умов чи акційних пропозицій.

Докладніше про перевірку оголошень у рамках нашої програми та нарахування бонусів – за посиланням.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
онлайн-безпека з OLX

Trust & Safety: онлайн-безпека з OLX

Що таке Trust & Safety, як створюється щоденний захист на OLX ✔️ Розглянемо три основних правила, які допоможуть уникнути шахрайства ✔️ Пройдіть тест: «Чи не натрапили ви на шахраїв?» ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.