«Стартовий пакет» для життя вдома: скільки це коштує

625
Додати
до обраних
Поділитися

Іноді після довгого робочого дня тільки і мрієш, щоб скоріше повернутися додому. Проте зараз, як виявилося, перебувати там майже весь час — для багатьох завдання не з легких. Що ж робити, щоб домашнє життя стало затишнішим і було більш схожим на звичне? Аналітики OLX розповіли, як економно і легко додати фарб у свої будні, і зібрали «стартовий пакет» з речей, які вам в цьому допоможуть.

Для спорту

Навіть якщо раніше ви не дуже любили «тягати залізо» у тренажерці, тепер через зниження фізичної активності навантажень важливо тримати тіло в тонусі. На OLX можна знайти і спорядження, і навіть фітнес-тренера для занять онлайн. Наприклад, гантелі для душі (і сильних м’язів) можна вибрати серед майже 1 670 оголошень. У середньому покупка обійдеться в 600 грн, проте все залежить від потрібної вам ваги.

Ролик для преса коштує приблизно 250 грн, а додати до свого арсеналу фітнес-стрічки можна в середньому за 170 грн, при цьому вибір широкий – майже 450 оголошень. Про їхню популярність говорить те, що на початку квітня на одну пропозицію відгукувалося 73 людини.

Крутити хула-хуп не тільки корисно, а й весело – виберіть свій з 330 пропозицій, і переконайтеся в цьому самі. Коштує «обруч» приблизно 240 грн. Фітбол, або м’яч для фітнесу, можна знайти в середньому за 200 грн, оголошень – майже 160. Інтерес до фітболів також високий: на одну пропозицію на початку квітня відгукувалося 28 людей.

Тренуватися зручніше на спеціальному карематі, або килимку: купити такий можна в середньому за 450 грн. Якщо ж потрібен фітнес-тренер – зараз на платформі вас чекають понад 40 фахівців.

Складати непотрібні речі на балконі – вже не дуже зручно, адже тепер це стратегічно важливий об’єкт для прогулянок. Можливо, настав час з ними попрощатися? Вигідно розпродати речі можна на OLX.

На зароблені гроші буде змога купити те, що додасть затишку вашій оселі. Наприклад, рослини. Чому б не створити маленьку оранжерею прямо у квартирі? Зелень буде тішити око, і ви зможете відчути себе ближче до природи. В середньому за 300 грн можна придбати монстеру, драцена обійдеться у 250 грн. Гібіскус, або китайська троянда, стане прикрасою вашого дому в середньому за 200 грн. Вибрати рослину «для душі» можна з-понад 54 500 оголошень в категорії.

Затишку також можна додати за допомогою декоративних подушок, а загорнувшись у плед, вже не захочеться з нього вибиратися. На OLX продають приблизно 600 нових подушок, пледів навіть більше – 1 370. Вечорами ж особливу атмосферу створить гірлянда з ліхтариками, її можна повісити як на стіну, так і на вікно. Є, з чого вибрати – приблизно 870 варіантів.

«Стартовий пакет» для життя вдома: скільки це коштує

Для хобі

Щоб цікаво цікаво провести час і прикрасити будинок, можна намалювати картину за номерами. В середньому набір обійдеться вам у 250 грн, зараз на платформі їх більше тисячі. Охочих спробувати себе в живописі також вистачає: на початку квітня на одне оголошення відгукувалося в середньому 11 людей.

Якщо є бажання, навіть не виходячи з дому, можна отримати нові навички або здійснити давню мрію – наприклад, навчитися співати. Викладачі з вокалу готові займатися онлайн, наразі від них понад 40 пропозицій. Якщо ж у вас є гітара – можна навчитися гри на ній, вас чекають 50 вчителів, готових працювати віддалено. Якщо у ваших планах підтягнути іноземну мову – для вас також є можливість займатися онлайн: на OLX понад 550 пропозицій від репетиторів англійської і приблизно 50 – німецької.

Для сімейного дозвілля

Можливо, найскладніше завдання стоїть перед батьками, яким треба чимось займати маленьких дітей. Корисним і цікавим заняттям для малюків може стати вирішення головоломки або збір конструктора. Перші продають в середньому за 150 грн, а вибрати свою можна більш ніж з 1 000 оголошень. Конструктор обійдеться вам в середньому в 250 грн, пропозицій приблизно 13,6 тисяч.

Цікаве сімейне дозвілля можуть забезпечити настільні ігри. При цьому вибір дуже широкий – 13 550 оголошень. Одну з найвідоміших ігор – «Монополію» можна придбати в середньому за 350 грн. UNO продають за 100 грн, а Jenga – за 210 грн. До речі, на одну пропозицію про продаж Jenga на початку квітня відгукувалося 12 осіб – це вдвічі більше, ніж на «Монополію».

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як підібрати стиль одягу за типом фігури

Як підібрати стиль одягу за типом фігури: лайфгаки

Як вибрати одяг за типом фігури? ✔️ Як визначити свій тип та обирати стильні речі, які підкреслять ваші переваги ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.