Тільки 2 дні! -70% на всі рекламні послуги в OLX Нерухомість!

635
Додати
до обраних
Поділитися

Попит на нерухомість уже починає рости. Він суттєво збільшився на довгострокову оренду будинків у передмісті та на дачі, поступово повертається на оренду та продаж квартир на вторинному ринку та невдовзі відновиться й на ринку комерції та подобової оренди.

Все буде добре – ви з OLX! )

Збільшуйте дзвінки

Надаємо -70% знижку на всі додаткові рекламні послуги, щоб збільшити відкладений попит на ваші об’єкти вже зараз, адже шукають сьогодні, а купуватимуть потім.

Продовжуйте публікувати

Ми підтримуємо бізнес-клієнтів OLX Нерухомість в ці складні часи, тому вже вдруге продовжили -30% знижку на публікації та пакети – до 11 травня 2020 р., щоб ви мали змогу рекламувати на OLX всі ваші об’єкти нерухомості!

Не зволікайте

-70% знижка на всі додаткові рекламні послуги діє лише протягом двох днів – 29-30 квітня 2020 р.

У ці дні -30% знижка на публікації буде замінена на -70% знижку на всі додаткові рекламні послуги, а інші знижки на публікації, якщо такі у вас є, будуть замінені на знижку -70% на всі послуги. Слідкуйте за інформацією у вашому профілі OLX!

Рекламувати!

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …