Сповіщення про OLX Доставка: SMS та Viber-повідомлення не надсилатимуться

3656
Додати
до обраних
Поділитися

З 8 липня 2020 року SMS та Viber-повідомлення, пов’язані з OLX Доставка, надсилатися не будуть. Усі сповіщення щодо послуги приходитимуть на електронну адресу та у вигляді пуш-повідомлення в мобільному додатку OLX.

Чому?

Ми створили послугу OLX Доставка, щоб зробити покупки й продажі на OLX комфортними та безпечними. Проте, на жаль, наші продавці та покупці все-таки стикалися з недобросовісними людьми, які використовують різноманітні схеми обману (детальніше про них можна дізнатися тут). Тому ми вирішили прислухатися до побажань та рекомендацій користувачів.

Що тепер?

Як було написано вище, усі сповіщення, пов’язані із послугою OLX Доставка, відтепер приходитимуть на електронну адресу та у вигляді пуш-повідомлення в мобільному додатку OLX.

Щоб додатково захистити себе під час онлайн-покупок, радимо дотримуватися простих правил безпеки. Переглянути їх можна за посиланням.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.