Підзаробити влітку: українці цікавляться б’юті-послугами та ремонтами

4053
Додати
до обраних
Поділитися

На замітку тим, хто хоче підзаробити влітку: українці найбільше цікавляться послугами на OLX. Зараз високий сезон для ремонтників та б’юті-майстрів: з комп’ютерів та ноутбуків потенційні замовники найчастіше шукають послуги, пов’язані зі здоров’ям та ремонтами, а от зі смартфонів – майстрів з манікюру та нарощування вій. Як можна заробити цього літа та що цікавить українців – в аналітиці OLX.

Якими послугами цікавляться українці зі своїх пристроїв

Аналітика OLX за квітень-травень показала, що користувачі різних пристроїв цікавляться на платформі різними послугами.

Пошуки з комп’ютера: найбільше українці виявляли інтерес до послуг для покращення здоров’я. Весною найчастіше намагалися знайти послуги медсестри –  400 тис. запитів. З початком сезону знадобилося й оновлення оселі. Тож з середини весни люди також активно підшукують майстрів з ремонту квартир (1 млн) та холодильників (500 тис. запитів). А ті, хто приводять до ладу заміські будинки чи дачі, ще й задумалися про встановлення парканів – тому тиснули на кнопку «Пошук» із цим запитом 390 тис. разів.

Пошуки з телефона/планшета: тут можна відзначити активніший інтерес до ремонту – 670 тис. запитів від володарів гаджетів на Android і 203 тис. від тих, у кого «яблука». Користувачі Android також активно цікавляться послугами з встановлення натяжних стель (430 тис.), а серед юзерів iOS популярний запит – прибирання квартир (153 тис.).

Шанувальники смартфонів частіше цікавляться б’юті-процедурами. Наприклад, манікюром (650 тис. пошуків серед користувачів Android, 214 тис. – серед юзерів iOS) та нарощуванням вій (605 тис. та 159 тис. відповідно). Тому професіоналам індустрії краси варто заявляти про себе онлайн.

Які категорії послуг популярні та скільки на них можна заробити

Найкраще підзаробити протягом весняно-літнього сезону можна, якщо надавати послуги в категорії «Продаж бізнесу» (у середньому 14 тис. грн за послугу). Дохід принесе також розміщення пропозицій в категоріях «Обладнання» (3,5 тис. грн) та «Авто- і мотопослуги» (2,6 тис. грн). Гарну платню також запропонують у галузі туризму та імміграції – в середньому 2,3 тис. грн за послугу. Перевезення та оренда транспорту – теж прибуткові заняття для теплого сезону. За них готові заплатити в середньому 1,7 тис. грн за послугу.

Окрім того, аналітика OLX показала, що на початку травня українці найбільше відгукувалися на такі оголошення з послугами:

1. Фінансові послуги та партнерство – в середньому 1,32 відгуки на одне оголошення.

2. Послуги няні чи доглядальниці – 1,13.

3. Продаж бізнесу – 1 відгук/на оголошення.

4. Авто- та мотопослуги – 0,96.

5. Перевезення та оренда транспорту – 0,92.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як підібрати стиль одягу за типом фігури

Як підібрати стиль одягу за типом фігури: лайфгаки

Як вибрати одяг за типом фігури? ✔️ Як визначити свій тип та обирати стильні речі, які підкреслять ваші переваги ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.