OLX запустив доставку через оператора Justin

8268
Додати
до обраних
Поділитися

Через нестабільну роботу офлайнових магазинів у період жорсткого карантину жителі України стали на 71%* частіше замовляти онлайн товари з доставкою. Лише з початку 2021 року кількість замовлень з послугою OLX Доставка зросла до 1,73 млн угод на 1,44 млрд гривень. З червня OLX та Justin розпочинають співпрацю, щоб у користувачів був ще більший вибір, з яким оператором і в якому найближчому пункті видачі вони можуть отримати своє замовлення.

З 1 червня всі замовлення з онлайн-платформи OLX можна буде доставляти ще й оператором Justin. Понад 450 відділень знаходяться переважно у відомих мережах супермаркетів та торговельних центрах, щоб українці не витрачали додатковий час та могли зручніше дістатися до пункту отримання товару.

Користувачі OLX можуть обрати оператора під час оформлення послуги OLX Доставка. У компанії повідомляють, що доставлятимуть товар, замовлений на платформі, протягом 1-2 днів. Вартість доставки з Justin складає 30 грн.

«Кожен четвертий українець, який купує онлайн, робить понад 20 замовлень на рік, і кожний хоче, щоб цей процес був безпечним та комфортним. Саме тому OLX розширює партнерство в рамках послуги OLX Доставка. Забрати свій товар стане тепер ще зручніше, адже покупцям не потрібно робити жодних передплат, а гроші остаточно знімаються з картки лише після отримання й перевірки товару у відділенні Justin», – розповідає Катерина Онищенко, директор OLX Україна та Центральна Азія.

З початку року найпопулярнішим товаром для українців, за даними OLX Доставка, стала електроніка – її замовляли 697 тис. разів. На другому місці – одяг та взуття – 517 тис. замовлень, не відстають і замовлення товарів для дітей – 403 тис. Активно купували все необхідне для хобі, відпочинку та спорту – 283 тис. доставок. Закривають список товари для дому і саду – 221 тис. замовлень. Найбільше покупок – понад 1,6 млн разів – українці зробили через мобільний додаток: 51% з Android проти 24% з iOS.

Тепер OLX співпрацює з трьома поштовими операторами: Justin, Новою Поштою та Укрпоштою. Для продавців це збільшує можливості продажу товару через зручний для покупця сервіс доставки. Безпеку онлайн-платежів забезпечує фінансовий партнер UAPAY, інфраструктура якого відповідає всім вимогам міжнародного стандарту безпеки. Завдяки цьому дані карток продавців та покупців надійно захищені. У такий спосіб на платформі OLX користувачі щомісяця укладають понад 300 тисяч успішних угод, а минулого року з OLX Доставка продали товарів на 2,5 млрд гривень.

*Дані OLX Доставка за січень-квітень 2021 року у порівнянні з аналогічним періодом 2020-го.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.