Здолаємо шахраїв граючи: OLX став офіційним партнером онлайн-гри «Zдолай шахрая»

4071
Додати
до обраних
Поділитися

Сьогодні стартувала антишахрайська онлайн-гра «Zдолай шахрая», яку розробила Асоціація ЄМА в рамках гранту від Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Головна мета – навчити українців основних правил безпеки безготівкових та онлайн-платежів.

OLX став офіційним партнером гри та буде сприяти підвищенню обізнаності про безпечні онлайн-покупки. Тепер кожен може стати експертом з кібербезпеки!

Опинитися у реальній шахрайській ситуації або дізнатися про актуальні загрози в інтернеті? Легко – завдяки грі «Zдолай шахрая», де у фановому форматі кожен зможе покращити власні навички кібербезпеки та захисту від більше ніж 80 видів платіжного та інтернет-шахрайства.

1. Навчайтеся «майстерності захисту» персональних та платіжних даних.

2. Дізнавайтеся, як убезпечити мобільну SIM-карту та фінансовий номер.

3. Створюйте наднадійні паролі.

4. Перевіряйте достовірність сайту та вчіться розпізнавати фейкові сайти-копії за кілька секунд.

5. Відрізняйте безпечні мобільні додатки від потенційно небезпечних.

6. Захищайтеся від фішингу, вішингу, скімінгу, романтичного та «дружнього» шахрайства.

Перші 3 000 гравців, які досягнуть рівня «Експерт», заробивши 11 200 або більше монет, та здолають шахрая «Продавайло» (#01), отримають знижку 90% на платні послуги та набори рекламних послуг для просування оголошень на платформі OLX. Знижка нараховується протягом п’яти робочих днів, термін дії – 30 днів. Користувач OLX може отримати заохочення лише 1 раз.

Проходьте гру на https://game.ema.com.ua, заробляйте бали та обмінюйте на приємні бонуси.

Не дамо шахраям жодного шансу!

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.