Про нас

OLX – один з найбільших онлайн-бізнесів в Україні. База майданчика налічує майже 10,8 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн нових пропозицій. За даними Gemius, cервіс має найбільшу відвідуваність у країні після Google, YouTube та Facebook. Кожен другий український онлайн-користувач заходить на OLX мінімум раз на місяць.

Сервіс входить в ТОП-10 найбільш відвідуваних торгових майданчиків світу. А мобільний додаток OLX встановлений на кожному третьому українському смартфоні і, за даними SimilarWeb, займає першу позицію в категорії «Покупки» для IOS та Android.

За рік на OLX продається товарів на більш ніж 1 млрд доларів, а це половина річного обороту ринку e-commerce в країні.

Мета OLX

Ми віримо в те, що світ можна зробити кращим: OLX поліпшує життя людей, поєднуючи їх разом для взаємовигідних угод. Продавці можуть легко заробити додаткові гроші, просто публікуючи оголошення та продаючи речі, які їм більше не потрібні. Таким чином вони дають можливість покупцям знайти цінні товари за прийнятними цінами.

Про OLX

Наша історія

Історія OLX

Факти та цифри про OLX

OLX Group – це понад 30 країн присутності, 11 000+ працівників і 320 млн користувачів.

OLX Україна входить до десяти найбільш відвідуваних майданчиків у світі і до шести – в нашій країні. Товарообіг – $ 1 млрд на рік. На платформі розміщується понад 13 млн оголошень. Щомісячний трафік – 25 млн користувачів: кожен другий український інтернет-користувач заходить на OLX.

75% відвідувачів користуються ресурсом з мобільних пристроїв: додаток OLX завантажили 23 млн разів. Він встановлений на кожному другому смартфоні і посідає перше місце у категорії «Покупки» для iOS і Android.

На платформі вигідно розвивати свою справу. На OLX продають товари і послуги 500 тис. підприємців, які розміщують 2 млн оголошень.

Топменеджмент

Топ-менеджмент OLX