Чорна п’ятниця на OLX: суперзнижки для всіх та розіграш смартфонів Samsung

9273
Додати
до обраних
Поділитися

23 листопада – на OLX стартує Black Friday! Для покупців – це час вигідного шопінгу, а для продавців – можливість продати свої товари максимально швидко.

Отже, що ми підготували для продавців?

Суперпродажі! Все, що для цього потрібно зробити, – зареєструватися за посиланням і встановити привабливі знижки на будь-які свої товари.

А ті продавці, хто ще й виконає всі умови нашої «чорної» акції, – отримають гарантовану знижку 30% на платні послуги та пакети розміщень, яку можна буде використати з 1 по 6 грудня 2020 року, а також можливість виграти один із десяти смартфонів Samsung!

Як отримати знижку?

1. Заповнити бізнес-сторінку.

2. Зареєструватися на сайті Black Friday.

3. Встановити знижки мінімум на сім своїх товарів.

А як виграти смартфон?

Продавати акційні товари з OLX Доставка. Після закінчення акції ми виберемо переможців за допомогою Random.org.

Чи можна виграти все й одразу?

Так! Звісно, якщо пощастить 😉

А що для покупців?

Супершопінг! У них є чудова нагода придбати все, про що мріяли, за вигідними цінами: одяг, електроніку, спортивні та дитячі товари, а також все для хобі, дому й саду. Товари за акційною вартістю від наших професійних продавців можна придбати – за посиланням.

І краще не баритися: знижки – суперові, проте й охочих до вигідних покупок – багато 😉

Акція триває до 30 листопада 2020 року на території України, крім тимчасово окупованих територій, визначених законодавством. Детальні умови – за посиланням: https://help.olx.ua/hc/ru/articles/360017364660.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …