• Укр
  • Рус

Ситуація в країні: позиція компанії OLX

2787
Додати
до обраних
Поділитися

Друзі, ми в OLX Україна хочемо поділитися нашим баченням ситуації в країні.

OLX Україна – це частина бізнесу OLX Європа, який піклується про своїх працівників та користувачів в усьому європейському регіоні, включаючи Україну. З першого дня існування наша платформа підтримувала мільйони українців та надавала їм можливість брати участь у торгівлі, пропонувати послуги одне одному, у такий спосіб розвиваючи локальні спільноти. Ми й надалі плануємо це робити – маємо амбітні цілі працювати ще багато років у майбутньому.

Від початку війни безпека наших 350 українських співробітників була головним пріоритетом. Наприклад, ми виплатили заробітні плати наперед за декілька місяців і запровадили додаткову фінансову допомогу тим співробітникам, хто цього потребував найбільше.

Співробітники OLX Україна, попри обстріли та зруйновані домівки, налаштовані надавати якісний та щоденний сервіс, щоб українці могли обмінюватися товарами, пропонувати одне одному послуги та надавати допомогу🙌

Що ми робимо зараз?

  • підтримуємо нашу платформу у робочому стані;
  • допомагаємо волонтерам та всім нашим користувачам, впроваджуючи внутрішні ініціативи;
  • координуємо роботу з нашими колегами з інших країн Європи задля підтримки українців і будемо продовжувати це робити надалі.

Платформи OLX в сусідніх країнах також пропонують підтримку тим українцям, хто був змушений покинути країну задля безпеки.

  1. В OLX Польща та OLX Румунія була створена окрема категорія «Для України» / «Допомога Україні», де можна знайти допомогу із транспортом, поселенням, медичні та юридичні послуги, допомогу із продуктами харчування та гігієнічними засобами, послугами перекладу та багато іншого.
  2. У категорії «Робота» європейські працедавці можуть легко вказати, що вони хочуть найняти людей з України, а сама платформа у режимі «реального часу» здійснює переклад опису вакансії на українську, допомагаючи пошукачам краще зорієнтуватися.
  3. Служба підтримки в обох країнах вже доступна українською. Кожного дня додаються нові рубрики на платформі та компанії шукають додаткові шляхи допомоги українцям.

Нас підтримує величезна кількість колег з OLX Польща, OLX Румунія та інших країн, де представлений OLX. OLX Group зробила пожертву у Червоний Хрест у розмірі $350 000 та розглядає додаткову гуманітарну допомогу цивільним та біженцям.

Що ми хочемо сказати цим дописом: разом ми – сила, разом ми і є Україна! 🇺🇦

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.