• Укр
  • Рус

OLX Доставка: як працює під час воєнного стану

40504
Додати
до обраних
Поділитися

Найголовніше: змін у роботі OLX Доставка – наразі немає. Ви можете купувати та продавати товари з цією послугою так само, як і завжди.

На що варто звернути увагу?

Робота OLX Доставка залежить не лише від нас, але й від наших логістичних партнерів: Нової Пошти, Укрпошта, Justin та Meest Express. Не всі їхні відділення працюють, і цей список постійно змінюється. Радимо стежити за змінами на сайтах компаній – ми можемо не встигати оновлювати цю інформацію на OLX:

Як наразі доставити й отримати товар?

1. Угоди ще немає

Перш ніж купувати чи продавати з OLX Доставка, переконайтеся, що обране поштове відділення працює. Водночас зауважте, що воно може припинити працювати будь-якої миті – як під час відправки, так і на момент доставки.

2. Товар уже прямує до покупця

Строки доставки залежатимуть лише від роботи наших логістичних партнерів.

Водночас замовлення Новою Поштою можна скасувати, навіть якщо воно вже має статус «На шляху до отримувача».

Покупцеві потрібно:

  • зайти в додаток Нової Пошти;
  • вибрати відправку з OLX Доставка;
  • натиснути на «Управління посилкою»;
  • у меню, що випадає, натиснути «Відмовитися від отримання».

Кошти за товар та за доставку повернуться покупцеві.

3. Товар надіслали до 24 лютого

Щоб скасувати угоду з товарами, які надіслали до 24.02.2022 включно, але покупець їх не отримав – зверніться до нас із запитом через «Чат» у нашому Центрі підтримки. Ми надішелом партнерам запит на скасування угоди і зворотну відправку товару.

4. Угода є, але товар ще не надіслали

Можна скасувати угоду у вашому профілі на OLX:

  • як це зробити продавцю: якщо ви вже підтвердили угоду – натисніть «Відхилити» в своєму профілі на OLX у вкладці «OLX Доставка», якщо ні – зачекайте два дні, і вона скасується автоматично.
  • як це зробити покупцю: якщо продавець уже підтвердив угоду, напишіть йому і попросіть скасувати, якщо ні – у своєму профілі на OLX натисніть вкладку «OLX Доставка» →«Мої покупки» → «Скасувати замовлення».

Купівля є – оголошення більше немає

Щоб на OLX відображалися лише актуальні пропозиції, ми прийняли рішення деактивувати оголошення після успішного продажу з OLX Доставка. Це стосується тільки приватних продавців. Водночас публікації можна самостійно активувати знову, якщо у продавця ще є такий самий товар у наявності.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …