• Укр
  • Рус

Що нового на OLX: 5 змін для ефективної роботи під час війни

14765
Додати
до обраних
Поділитися

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наша платформа працювала ефективно попри всі обставини. Публікуємо добірку останніх ключових змін на OLX.

1. Нова категорія

Ми створили «Допомогу», щоб наші користувачі могли отримувати та надавати допомогу.

Розміщуйте оголошення, щоб запропонувати чи отримати:

  • ліки та гігієнічні засоби;
  • житло;
  • транспорт;
  • товари для дітей;
  • одяг та взуття;
  • товари для тварин;
  • медична допомога;
  • їжа та продукти;
  • інше.

Обмежень за кількістю безкоштовних оголошень – немає.

Розмістити оголошення

2. Безкоштовні оголошення

Ми збільшили ліміти у життєво важливих категоріях. Тепер у «Роботі» можна розміщувати – до 100 безкоштовних публікацій з вакансіями, в «Запчастинах для транспорту» – до 30, в «Нерухомості» – до 20 оголошень з довгострокової та подобової оренди житла, в «Авто» – до 10.

3. Оновлення для пошукачів

«Робота підібрана для тебе» – нова категорія на нашій платформі, щоб ви могли працевлаштуватися якомога швидше.

Там відображаються рекомендовані вакансії, відповідно до інформації у вашому Профілі кандидата на OLX. Якщо ж ви його не заповнили, потрібно буде вказати бажану посаду і регіон, де хочете знайти роботу, – і ми знайдемо пропозиції, які вам найбільше підходять.

4. Новий атрибут для актуальних оголошень

«Працюємо зараз» – новий фільтр у категоріях «Нерухомість», «Бізнес і послуги», «Робота», «Запчастини для транспорту» та «Електроніка».

Продавці зможуть увімкнути цей фільтр під час створення оголошення, щоб показати потенційним клієнтам, що вони продовжують продавати товари або надавати послуги.

А покупцям «Працюємо зараз» дозволяє бачити лише актуальні пропозиції та швидше знаходити те, що треба.

5. OLX Доставка

З OLX Доставка ви можете купувати та продавати товари як і раніше. Водночас робота послуги залежить не лише від нас, але й від наших логістичних партнерів: Нової Пошти, Укрпошти, Meest Express. Не всі їхні відділення працюють, але список постійно оновлюється, тому радимо стежити за цим на сайтах компаній.

До того ж OLX Доставка Укрпоштою – безкоштовна до кінця березня.

Також ми прагнемо, щоб на OLX відображалися лише актуальні пропозиції, тож прийняли рішення деактивувати оголошення після успішного продажу з OLX Доставка. Це стосується тільки приватних продавців. Водночас публікації можна самостійно активувати знову, якщо у продавця ще є такий самий товар у наявності.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.