• Укр
  • Рус

OLX Україна рішуче засуджує насильство та невиправданий терор, що відбуваються в Україні

661
Додати
до обраних
Поділитися

У цей непростий час ми всі намагаємося чинити супротив військовій агресії з боку росії та забезпечувати надійний тил, підтримуючи малий бізнес та простих громадян. З першого дня існування наша платформа підтримувала мільйони українців та надавала їм можливість брати участь у торгівлі, пропонувати одне одному послуги, розвиваючи таким чином локальні спільноти.

І сьогодні, під час боротьби України проти окупантів, наша команда продовжує підтримувати безперебійну роботу платформи, допомагати волонтерам та всім нашим користувачам, впроваджуючи внутрішні ініціативи, докладаючи максимум зусиль для того, щоб Україна якнайшвидше перемогла. Українську команду об’єднує ще дещо: ми пишаємось тим, що працюємо в OLX в Україні!

Незважаючи на локальне коріння, зараз платформа OLX.ua належить до компанії Prosus (холдинг Naspers), яка понад 40 років інвестує в ринки, що розвиваються. Серед яких є і росія: до активів компанії належить avito. Декілька днів тому акціонери компанії Prosus висловилися щодо свого рішення залишити активи avito і продовжувати працювати на локальному російському ринку. Ми не маємо впливу на будь-яку діяльність бізнесу в інших країнах та прийняття рішень, а представництво OLX в Україні обмежується локальною роботою націленою насамперед на українців.

Нашим найбільшим пріоритетом завжди були наші співробітники та наші користувачі, заради яких ми вибудовували ту платформу та ті відносини, що є зараз. На початку війни ми виплатили зарплату нашим співробітникам наперед, орендували місця тимчасового проживання, перевезли тих працівників, хто висловив таке бажання, і запровадили додаткову фінансову допомогу тому, хто цього потребував найбільше.

Ми були, є і залишимось важливою частиною повсякденного життя українців. Ми щодня допомагаємо мільйонам співгромадян знайти необхідні речі, роботу, квартиру чи автівку. Сприяємо десяткам тисяч бізнесів у запуску своєї справи в онлайні та пошуку клієнтів. Разом з багатьма українськими партнерами вдосконалюємо наш продукт, щоб полегшити життя українців.

А наразі шукаємо спосіб – що ми, як організація можемо найпродуктивніше зробити задля продовження роботи нашої з вами платформи. Вся українська команда OLX (а це понад 350 співробітників) розуміє ситуацію, знаходиться у тих самих гарячих точках, як і більшість українців. Деякі з наших колег вступили до лав могутніх ЗСУ та підрозділів ТРО, а велика частина команди була змушена покинути свої домівки та рідні міста, щоб продовжити роботу.

Ми, як і багато інших компаній, закликаємо всіх українців робити максимум, щоб наблизити Україну до перемоги. Ми будемо разом з вами працювати, сплачувати податки, допомагати нашим захисникам. Ми разом у цій боротьбі і віримо, що Українці роблять свій розумний вибір самостійно.

Завжди залишаємося з українським народом!

Слава Украіїні!

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.