• Укр
  • Рус

Саморобні іграшки: як виготовити в домашніх умовах

77
Додати
до обраних
Поділитися

Єдина зброя, яку повинні бачити діти – це водяний пістолет. Але життя розпоряджається інакше. Та щоб не відбувалося навкруги, в дітей повинно бути дитинство з іграми та іграшками. Тож підготували перелік саморобних ігор для малечі.

Мильні бульбашки

Знадобиться місткість з водою, крапля шампуню та будь-який підручний предмет з діркою, через яку можна видувати бульбашки.

Оригамі

Окрім стандартних корабликів та літачків, радимо знайти в мережі безліч відеоуроків різного рівня складності. Тож разом з малям можна створити цілий зоопарк. Знадобиться лише папір.

Ляльки

Потрібен папір, олівці й ножиці. Малюємо дівчинку або хлопчика, вирізаємо. І малюємо для них «одяг». Вирізаючи залишаємо невеликі клаптики, щоб зачепити його на ляльку. Також можна приклеїти зображення на цупкий картон та лишити знизу відгин. Так іграшка стоятиме на поверхні.

Ляльковий театр

Якщо маєте клаптики тканини, декілька ґудзиків та голку з ниткою – можна зробити лялькову рукавичку у формі тваринки. Підійде навіть різнобарвна шкарпетка.

Антистрес

Беремо ґумову кульку, наповнюємо крохмалем. Розмальовуємо та починаємо весело хрустіти.

А ще нагадуємо, що правило ігор №1 – можна гратися взагалі всім, чим не заборонила гратися мама 🙂

 

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …