• Укр
  • Рус

Як діяти дитині, якщо вона загубилася: поради батькам

71
Додати
до обраних
Поділитися

Батьки, ця інформація для вас! Обов’язково проінструктуйте дитину, як діяти, якщо вона загубилася у натовпі. На жаль, ця інформація корисна в будь-який час, але під час війни вона стає особливо актуальною.

  1. Вивчіть разом з дитиною номер телефону батьків або опікунів. Навіть якщо вона має власний телефон, він може розрядитися, випасти або його можуть вкрасти.
  2. Якщо кудись їдете, краще записати номер та залишити в кишені дитячого одягу. Щоб вона мала змогу з вами зв’язатися за будь-яких умов.
  3. Одягайте дитину в яскраве, щоб краще розрізняти її в натовпі.

Як діяти дитині, якщо вона загубилася

  1. Потрібно стати на лавку або безпечну височину, щоб бути помітною в натовпі дорослих та кликати батьків на ім’я та прізвище. Але не відходити далеко від місця, де ви були разом востаннє.
  2. Якщо після цього батьки не підійшли та у дитини немає змоги подзвонити, потрібно звернутися до дорослого. Найкраще – до жінки з дитиною. Відтак попросити зателефонувати батькам або викликати поліцейського.
  3. Важливо нагадати дитині, щоб вона за жодних обставин не йшла з чужою людиною.

Бережіть себе та своїх діток 🙏

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.