• Укр
  • Рус

«Переїжджайте» на українські платформи: пропозиція для бізнесу від OLX і Shop-Express

146
Додати
до обраних
Поділитися

OLX Україна та сервіс для створення інтернет-магазинів Shop-Express об’єднуються для відновлення та розвитку підприємництва в Україні. Тепер кожен український онлайн-бізнес отримає підтримку у «переїзді»: свій інтернет-магазин з дизайном можна буде перенести на українську платформу з російських конструкторів сайтів. Також підприємці отримають 1 000 гривень на розвиток магазину та знижки 50% на рекламні послуги на OLX.

Чому пропозиція актуальна?

З початком повномасштабного вторгнення росії деякі сервіси для електронної торгівлі перестали надійно функціонувати в Україні, деякі – заблоковані. Через це велика кількість підприємств, які продавали товари в інтернеті, використовуючи платформи, як-от Tilda чи InSales, втратили можливість працювати онлайн.

За результатами четветої хвилі досліджень Advanter Group про стан українського малого та середнього бізнесу, з‘явилися перші ознаки відновлення. За останні тижні 23% підприємств збільшили обсяги роботи, однак 43% – все ще фактично не працюють.

Продавці стикнулися з викликами, які пов’язані з використанням російських сервісів:

  • знайти альтернативу цим платформам;
  • швидко та з мінімальними витратами перенести свої інтернет-магазини на українську платформу зі збереженням брендового дизайну, інформації та налаштувань;
  • відновити онлайн-продажі для підтримки економічного фронту.

Як допоможуть бізнесу?

Shop-Express допоможе перенести інтернет-магазини з російських платформ зі збереженням дизайну, товарів, інформації і налаштувань. Клієнт отримає готову вебсторінку з власним брендовим дизайном, системою управління, хостингом, технічною підтримкою, оновленнями і гарантією. Також підприємці можуть самостійно перенести чи відновити інтернет-магазини, виконуючи прості кроки. Кожен клієнт з OLX отримає знижку 1 000 грн на обраний пакет послуг на рік.

Пропозиція дійсна для всіх підприємців, які розвивали чи розвивають свою справу на OLX та не користувалися раніше послугами Shop-Express. Своєю чергою, OLX пропонує для клієнтів Shop-Express спеціальні вигідні умови та знижки для розміщення та налаштування власної бізнес-сторінки та OLX-магазину.

«Наша місія – надихати й допомагати мільйонам людей робити розумний вибір, який покращить їхнє життя. У нас є все, щоб кожен бізнес міг працювати ефективно і отримувати прибуток. Наприклад, OLX-магазин – потужний інструмент, яким користуються вже понад 25 тисяч наших клієнтів, – розповідає Ігор Сироватко, керівник департаменту клієнтського сервісу OLX в Україні та Центральній Азії. – А щодо активності самих покупців, то вже на третьому тижні квітня українці придбали з OLX Доставка товарів на суму 100 млн гривень, що на 19% більше, ніж торік».

«Ми працюємо на економічному фронті спільно з OLX, щоб сприяти вирішенню проблем українських продавців. Для підприємців, хто зараз змушений швидко відновити діяльність з продажів онлайн через втрату магазинів після російської агресії, ця пропозиція є необхідною. Продаж товарів онлайн з українських інтернет-магазинів – це найшвидший спосіб для підприємств продовжити працювати в цей важкий період», – зазначив Олексій Петриченко, CEO Shop-Express.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.