• Укр
  • Рус

OLX Доставка від Meest – безкоштовна до 13 вересня

167
Додати
до обраних
Поділитися

Зручнішим за онлайн-шопінг може бути лише онлайн-шопінг з безкоштовною доставкою!

Тож поспішаємо поділитися класною новиною – запускаємо акцію безкоштовна OLX Доставка від Meest з 13 липня до 13 вересня!

Усе дуже просто. Підшукуєте необхідне, оформлюєте угоду з OLX Доставка та вибираєте Meest як спосіб доставки. Ось і все, ваш товар уже в дорозі й жодних переплат!

Як зробити розумний вибір?

1. Фото – ваше все

Не всі продавці можуть похизуватися детальними фото. Тож якщо вам бракує світлин, щоб добре роздивитися товар, – сміливо просіть зробити ще кілька для вас у потрібних ракурсах. Відповідальний продавець точно не відмовить

2. Прояснюйте всі деталі

Особливо якщо купуєте вживані речі. Приміром, поняття «нормального стану» для вас і продавця може відрізнятися. Тому перш ніж придбати, детально розпитуйте про всі особливості чи недоліки товару.

3. Оглядайте без поспіху

Коли отримуватимете на пошті, уважно огляньте товар, за можливості – перевірте ті чи інші функції одразу. Якщо так не вийде, спробуйте заздалегідь домовитися з продавцем, що зможете повернути замовлення після огляду вдома.

OLX ЗНАЙ ДЕ 🔎

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …