• Укр
  • Рус

Що нового: відтепер на OLX доступна функція мультипокупки

476
Додати
до обраних
Поділитися

Що більше крутих можливостей зʼявляється на OLX — то зручнішим і швидшим онлайн-шопінгом насолоджуються користувачі нашої платформи. Тому ми не втомлюємося вдосконалювати та апгрейдити функціонал OLX, щоб бездоганний досвід онлайн-купівель став звичним для кожного українця.

Нещодавно на платформі зʼявилася функція мультипокупки, що дозволяє замовити одразу декілька одиниць товару в одного продавця. Розповідаємо, в чому полягає суть оновлення, та які переваги отримують покупці та продавці.

Що таке мультипокупка

Це нова функція OLX, завдяки якій покупці можуть придбати декілька одиниць продукції в одного продавця з безпечною послугою OLX Доставка.

Поки що опція актуальна для бізнес-продавців у таких категоріях:

  • Дитячий світ — Дитячий одяг;
  • Дитячий світ — Іграшки;
  • Дитячий світ — Годування;
  • Мода і стиль — Краса/здоров’я;
  • Дім і Сад — Канцтовари/витратні матеріали.

В майбутньому мультипокупка зʼявиться і в інших категоріях, щоб купувати та продавати на OLX було ще комфортніше.

Як це працює

Тепер в кожному оголошенні, де вже доступна функція мультипокупки, вказується ціна за 1 штуку, а на наступному екрані відображається чекбокс із можливістю обрати потрібну кількість товарів.

Ось який вигляд це має в інтерфейсі.

Покупка кількох товарів з OLX Доставка

Продавець зі свого боку зазначає наявну кількість одиниць товару під час створення оголошення.

На екрані оплати покупець бачить і вартість одиниці товару, і загальну суму замовлення. Наприклад, якщо вам треба купити дитячу суміш для годування, ви швидко можете обрати потрібну кількість банок і оформити замовлення з OLX Доставка. Це економить час і дозволяє купити все необхідне за один раз і в одного продавця. А можливо, ще й отримати безкоштовну доставку🙂 Зручно, чи не так?

Користуйтеся перевагами мультипокупки та продавайте більше

Для підприємців, які продають на OLX, мультипокупка — це чудовий шанс наростити продажі й отримувати більше прибутку.

По-перше, ви пропонуєте своїм клієнтам ще одну додаткову можливість для швидкого та зручного шопінгу. Це турбота про покупців, а вони завжди її оцінять. По-друге, з мультипокупкою ви можете продавати більше за раз і систематично підвищувати середній чек.

Щоб активувати можливість мультипокупки, під час створення бізнес-оголошення на наступному кроці просто вкажіть наявність товару та кількість штук.

Продаж кількох товарів OLX Доставка

Обовʼязково спробуйте нову опцію та поділіться з нами фідбеком.

Оновлення вже доступне в десктопній і мобільних версіях iOS та Android.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …