OLX Нерухомість: система Atlastock більше не підтримуватиметься

1303
Додати
до обраних
Поділитися

Важлива новина: з 15 липня 2020 року система Atlastock підтримуватися не буде. Ми не можемо гарантувати, що вона працюватиме без технічної підтримки, тому пропонуємо нашим користувачам протягом наступного місяця зв’язатися з менеджером OLX за безкоштовним номером 800205555 та замовити відключення із системи Atlastock.

Як альтернативу системі Atlastock пропонуємо переходити на рекламу об’єктів безпосередньо з OLX, а також користуватися усіма перевагами бізнес-сторінки та можливостями нового дизайну платформи.

Якщо для вас важливий розширений функціонал CRM, то є можливість зареєструватися до CRM-систем Plektan або RealtSoft, з якими вже налагоджена інтеграція та можна публікувати на OLX.

Клієнти Atlastock, які будуть вперше реєструватися у СRM-системах Plektan або RealtSoft, отримають 30 днів безкоштовного обслуговування, а надалі – 30% знижку на послуги Plektan та 35% знижку на послуги RealtSoft до кінця 2020 р. За деталями можна звернутися до представників цих CRM-систем.

Щоб підтримати бізнес наших клієнтів під час відключення від системи Atlastock, з 15.06.2020 до 31.07.2020 OLX надає 30% знижку на всі послуги (пакети оголошень та додаткові рекламні послуги) для тих облікових записів, які зареєстровані в Atlastock.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.