Новорічний набір: скільки коштує прикрасити будинок і вбратися супергероєм

19977
Додати
до обраних
Поділитися

До Нового року залишилося майже чотири тижні. Якщо ви ще не знаєте, як і де зустріти 2021-й, OLX готовий запропонувати ідею, яка стане відмінним рішенням в умовах карантину, – домашня тематична вечірка в колі друзів. Розповідаємо, з чого можна створити свято, та скільки це коштує.

Штучна ялинка

Важко уявити Новий рік без ялинки. І легко купити її на OLX, де лише за жовтень та листопад було понад 1450 варіантів штучних. Вона прикрасить не один Новий рік та ідеально підійде тим, хто проти вирубки живих дерев. Купити штучну ялинку можна в середньому за 820 грн, однак є варіанти й до 8 500 грн. Ціна залежить від виробника, розміру та матеріалів.

Ялинкові іграшки

Наряджати ялинку – чи не головний святковий ритуал. Якщо вашій колекції новорічних іграшок потрібно поповнення, радимо придивитися до вінтажних прикрас, які подарують вечірці особливий шарм. Лише за жовтень та листопад таких пропозицій було понад 1 500. Набори продають у середньому за 50-300 грн.

Гірлянда

Казкову атмосферу створить гірлянда – як на ялинці, так і в інтер’єрі. Якщо повісити її на вікно, ви подаруєте свято ще й перехожим. Коштує вона в середньому 300 грн. Пропозицій у листопаді було більш ніж достатньо – 3 300 за два місяці.

Різдвяний вінок

Доповнить святковий антураж різдвяний вінок із шишок та ялинових гілок. Він буде гарно виглядати як на дверях, так і на будь-якому іншому видному місці. Вибрати варіант до душі вже в жовтні-листопаді можна було з 350 оголошень. Розраховуйте на середню ціну в 380 грн.

Костюми

Не обійтися на тематичній вечірці й без костюмів. Перетворитися на Людину-павука чи Харлі Квін? Вибір за вами. Побувати в ролі улюбленого персонажа коштує в середньому 425 грн. А якщо не знаєте, у кого перевтілитися в новорічну ніч, ось рейтинг персонажів, костюми яких можна найчастіше зустріти в продажу:

1. Супермен – 270 грн.

2. Людина-павук – 500 грн.

3. Бетмен – 380 грн.

4. Харлі Квін – 550 грн.

Навіть у передсвятковій метушні варто пам’ятати про головне – безпеку ваших покупок та угод. Відмовляйтеся від занадто привабливих пропозицій і не погоджуйтеся на передоплату.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як підібрати стиль одягу за типом фігури

Як підібрати стиль одягу за типом фігури: лайфгаки

Як вибрати одяг за типом фігури? ✔️ Як визначити свій тип та обирати стильні речі, які підкреслять ваші переваги ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.