Укрпошта стала логістичним партнером OLX

1288
Додати
до обраних
Поділитися

З 1 березня всі замовлення на онлайн-майданчику OLX можна буде надсилати та отримувати Укрпоштою. Протягом місяця доставка буде безкоштовною.

З 1 березня Укрпошта розпочала тісну співпрацю з одним із найбільших онлайн-бізнесів – OLX Україна. Усі відправлення з OLX доставляються у рамках послуги «Укрпошта Експрес» у найкоротші терміни: до 2 днів – у межах обласного центру, області та між обласними центрами та від 3 днів – у межах України.

«За усіма законами економіки успіх компанії вимірюється її прибутками. І за цим критерієм в Укрпошти все добре ще з 2019 року. Але для мене та команди більш цінний інший фактор – довіра наших клієнтів: як великих онлайн-магазинів, так і малих підприємців. Адже коли бізнес обирає нас як логістичного партнера, він довіряє нам своїх клієнтів. А це найвище визнання. Укрпошта сьогодні у змозі виправдати цю довіру, забезпечуючи якісну та швидку доставку. Більше того, ми відкриваємо доступ до 10-мільйонної аудиторії українців у найвіддаленіших куточках країни. Тільки за 2020 рік це оцінили вдвічі більше корпоративних клієнтів, ніж рік до того, і ми на цьому не зупиняємося. Тож нехай наша співпраця з ОLX стане знаком для кожного, щоб почати користуватися Укрпоштою, якщо досі цього не зробили», – зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.

Укрпошта стала логістичним партнером OLX
Ігор Смілянський (генеральний директор Укрпошти) та Катерина Онищенко (генеральний директор OLX Україна та Центральна Азія)

Упродовж березня Укрпошта доставлятиме замовлення безкоштовно. З 1 квітня вартість доставки буде фіксована, незалежно від ваги* і пункту відправлення покупця чи продавця.

«Організація зручної та швидкої екосистеми онлайн-покупок повинна стати пріоритетом для кожного бізнесу, – розповідає Катерина Онищенко, генеральний директор OLX Україна та Центральна Азія. – Лише за минулий рік кількість онлайн-замовлень з послугою OLX Доставка зросла на 90%, до 300 тис. угод на місяць. Це підтверджує, що українці готові оплачувати онлайн, а доставка буде найбільш передбачуваним та безпечним методом здійснення угод». Безпеку онлайн-платежів забезпечує фінансовий партнер UAPAY, інфраструктура якого відповідає всім вимогам міжнародного стандарту безпеки. Завдяки цьому дані карт продавців та покупців надійно захищені.

* Товари об’ємною вагою до 30 кг

Правила роботи послуги OLX Доставка читайте тут.
Якщо виникли будь-які питання чи складнощі, одразу звертайтеся до служби підтримки OLX.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.