• Укр
  • Рус

Економічний фронт: інструменти для роботи бізнесу в умовах війни

479
Додати
до обраних
Поділитися

Поки українські збройні сили та добровольці захищають нашу державу на військовому фронті, тил має забезпечувати економічну стабільність. В умовах війни це не просто. Тому OLX створив інструменти на своєму рівні, які допоможуть бізнесу працювати у воєнний час та підтримувати економічну безпеку країни.

Як повідомити клієнтам, що бізнес працює?

За даними березневого дослідження Advanter Group, здійснили або в процесі релокації близько 9% підприємств, а половина взагалі не бачить сенсу в переміщенні. При цьому вже 15% планують збільшити обсяг продажів. Тож навіть у стані війни бізнес думає про зміцнення економіки.

Щоб потенційні клієнти знали, що бізнес працює, на OLX у категоріях «Нерухомість», «Робота », «Бізнес і послуги», «Запчастини для транспорту» та «Електроніка» з’явився новий фільтр «Працюємо зараз». Він допоможе користувачам швидко знаходити актуальні оголошення, вкаже, хто з продавців уже готовий до співпраці. Для цього необхідно відфільтрувати оголошення в категоріях з фільтром «Працюємо зараз».

Детальніше про функціонал – у статті.

Як дати знати про свій продукт/послугу?

Вимушене переміщення українців, тимчасове закриття торговельних закладів в частині міст через війну, зробили такі категорії, як «Робота», «Нерухомість» та «Запчастини до транспорту» зараз ще більш актуальними. Тому OLX збільшив кількість розміщень в категорії «Робота» до 100 безкоштовних вакансій, в «Запчастинах для транспорту» – до 30 оголошень, в «Нерухомості» – до 20 оголошень з довгострокової та подобової оренди житла, а в категорії «Авто» – до 10.

Детальніше – у статті.

Як рекламуватися ефективніше?

Для української економіки дуже важливо, щоб всі зараз за можливості продовжували роботу – як малий та середній бізнес, так й приватні підприємці. Впродовж тижня, до 29 березня включно, на платформі діє знижка -30% на розміщення та рекламні послуги від OLX. Скористатися пропозицією можна в 8 категоріях: «Авто», «Бізнес та послуги», «Дитячий світ», «Дім і сад», «Мода та стиль», «Електроніка», «Тварини», «Хобі, відпочинок і спорт».

Детальніше – у статті.

Як доставити товар?

Послуга OLX Доставка – одна з гарантій безпечної онлайн-угоди, тому, як і раніше, вона продовжує працювати. Безкоштовна відправка Укрпоштою діє до кінця березня.

Водночас в умовах війни відділення логістичних партнерів OLX (Нова Пошта, Укрпошта, Meest Express) працюють не усюди. Тож під час замовлення товарів з OLX Доставка на відділення партнерів варто перевірити статус їхньої роботи на сайтах компаній.

Детальніше, як працює послуга під час воєнного стану, – у статті.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Чекліст онлайн-шопінгу

Чекліст онлайн-шопінгу з OLX: увага на оголошення

Як не стати жертвою шахрая на OLX: ⭐ на що звернути увагу в оголошенні під час придбання товару. Читайте статтю на ➤ Блог OLX.ua.