• Укр
  • Рус

Якщо бак порожній: 5 альтернатив звичайним авто

551
Додати
до обраних
Поділитися

Проблема палива стоїть дуже гостро. Тож пропонуємо розглянути альтернативні варіанти.

1. Велосипед

Класичний – екологічний та спортивний варіант.

Електричний – для далеких дистанцій, для охочих не докладати зусиль, щоб крутити педалі. Під час вибору зверніть увагу, що зазвичай електричні моделі досить важкі. Тож заносити їх без вантажного ліфта, наприклад, на 10-й поверх, буде складно. У таких випадках класичні, а особливо складені моделі, підійдуть краще. Або взагалі можна придивитися до самокатів.

2. Самокат

Електричні моделі були хітом теплого сезону минулого року. Підходять для комфортних поїздок на роботу. Під час вибору звертайте увагу на вагу, яку здатен витримати девайс та на запас ходу.

3. Мото

Мають досить широкий модельний ряд. Тож є, з чого вибрати. А запасу ходу в 40-60 км досить для поїздок містом.

4. Моноколесо, сігвей

Варіанти, які шукають значно рідше, ніж попередні. Проте вони також можуть для поїздок на короткі дистанції. Є великі пошановувачі такого транспорту. Особливо їх цінують компактність. За потреби можна з легкістю взяти його з собою в громадський транспорт або авто. До речі, воно також може бути електричним.

5. Авто

На ринку представлені як повністю електричні, так і гібридні моделі. Під час покупки звертайте увагу на стан батареї та запас ходу. Завдяки зростанню попиту зарядок для електричних авто стає дедалі більше. Тож їздити на далекі дистанції стає комфортніше.

OLX ЗНАЙ ДЕ

 

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як зберігати шини

Як зберігати шини: лайфгаки від OLX

Як правильно зберігати автошини для збереження безпеки та ефективності ✔️ Лайфгаки від OLX допоможуть вам максимально продовжити їх термін служби ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.