• Укр
  • Рус

Країна без вас – ніяк: найважливіші інструменти OLX, які допоможуть бізнесу розвиватися попри все

526
Додати
до обраних
Поділитися
Людмила КолбАвтор

Війна – це виклик для всіх нас. Час, коли особливо важливо продовжувати працювати.

Зараз власна справа – це спільна справа, і внесок кожного має значення – бо на плечах підприємців тримається економіка. Тож всі разом маємо працювати далі і робити її міцною. Щоб після перемоги ми змогли швидко відбудувати країну.

За даними опитування OLX Україна серед своїх бізнес-клієнтів, у березні кількість непрацюючих підприємців становила – 16,3%, тих, хто планував продовжувати діяльність, – 3,6%, працюючих – 80,1%. Однак уже в середині квітня до роботи повернулися 88% бізнесів, а кількість тих, хто на вимушеній паузі, – зменшилася майже вдвічі. Географічно найшвидше відновлюють свою роботу бізнеси у тій частині Київської області, де не було активних бойових дій, а також у Львівській, Дніпропетровській, Одеській та Івано-Франківській областях.

У нас є все, щоб ваш бізнес міг працювати ефективно і отримувати прибуток. Ми готові докладати всіх зусиль, щоб ваша справа «встояла» в непростий час. У цьому матеріалі ми зібрали ключові інструменти OLX, які допоможуть бізнесу розвиватися. Продовжуйте працювати – а ми допоможемо 🇺🇦

1. Великі знижки на розміщення та рекламу

Усі користувачі, які розміщували оголошення та/або купували промопослуги на OLX з жовтня минулого року до березня 2022-го, – отримують знижки 50%, 70% або 90%. Це надзвичайно вигідні умови, щоб відновити активну діяльність на нашій платформі.

Використайте знижки на розміщення, щоб викласти на OLX всі товари, які є в наявності. Адже що більший вибір у потенційних покупців, то більша ймовірність продажу. Також радимо активувати рекламу для найпопулярніших позицій, щоб вони завжди були на видноті: у такий спосіб отримаєте більше відгуків на оголошення. Підказки, як якнайшвидше продати товар на нашій платформі, – за посиланням.

Розмір знижки, яку ви отримаєте, можна побачити у вашому профілі на OLX. Вигідні умови діятимуть до 31 травня.

2. Більше безкоштовних оголошень

Ми збільшили ліміти у життєво важливих категоріях, щоб український бізнес міг вигідно та швидко розв’язувати актуальні завдання (наприклад, наймати персонал), а користувачі – отримувати послуги й товари, яких вони найбільше потребують.

Наразі на OLX Робота працедавці можуть розмістити 100 безкоштовних оголошень, на OLX Нерухомість – 10 таких публікацій з довгострокової оренди квартир, кімнат і будинків, а на OLX Авто – 5.

Переглянути оновлені ліміти можна – за посиланням.

3. Безпечні угоди з OLX Доставка

Ця послуга гарантує безпеку угод не лише для покупців, але й для продавців. Якщо клієнту не сподобається товар або він не прийде за ним у поштове відділення – посилка повернеться безкоштовно.

Користувачі нашої платформи цінують можливість безпечно купувати онлайн. Це додатково заохочує їх замовляти товари саме на OLX. Тож аби у вас було якомога більше відгуків на оголошення, ми зробили OLX Доставка безкоштовною з Укрпоштою до кінця червня.

Радимо завжди продавати товари з OLX Доставка, оскільки це також посилює довіру потенційних покупців. До того ж під іменем кожного продавця на платформі відображається кількість угод з цією послугою: що їх більше, то краще для вашої репутації на платформі.

Послуга активується автоматично під час публікації оголошення на OLX товарів, які відповідають вимогам доставки (ціна – від 30 до 24 799 грн, а об’ємна вага – до 30 кг).

4. Можливості бізнес-сторінки (OLX-магазину)

Бізнес-сторінка (OLX-магазин) – потужний інструмент, завдяки якому підприємці можуть якнайкраще представити свій бізнес на нашій платформі, щоб посилити довіру покупців та привернути їхню увагу.

Можливість створити та заповнити бізнес-сторінку з’являється після купівлі будь-якого пакету розміщень: «Старт», «Преміум» або «Мега». Водночас залежно від пакету ви отримуєте ті чи інші переваги. Наприклад, «Преміум» дає можливість завантажити логотип та банер, які відображатимуться на бізнес-сторінці та сторінці кожного оголошення, закріпити три рекомендовані товари. Також ви отримуєте три автопідняття кожного товару, доступ до статистики розміщень за 90 днів, а в мобільному додатку OLX на сторінці оголошення внизу відображатимуться ваші пропозиції, а не конкурентів.

Детальніше про всі переваги бізнес-сторінки – за посиланням.

5. Допомога в розвитку бізнесу на OLX

Ми створили єдиний сайт для підприємців, де є вся необхідна та корисна інформація про те, як стартувати та розвивати бізнес на нашій платформі. Наприклад, відеоінструкції з користування OLX, які є пакети розміщень, як працює реклама на OLX, які переваги дає бізнес-сторінка (OLX-магазин).

Залежно від того, в якій галузі працює ваш бізнес (наприклад, нерухомість або авто), ми підготували поради, як отримати якомога більше відгуків на нашій платформі. Також на сайті є інформація від наших партнерів та навчальні матеріали.

Якщо у вас виникають запитання щодо запуску та розвитку власної справи на OLX, ви завжди можете порадитися з нашим менеджером. Щоб отримати консультацію, заповніть форму на цьому сайті.

6. Школа OLX

Ще один наш проєкт для підприємців – безкоштовна бізнес-школа в онлайн-форматі. У програмі – 10 годин практичних знань і порад від експертів OLX, які розкажуть як розпочати, розвивати та просувати власну справу.

Курс складається з трьох великих тематичних блоків, різних за своєю складністю. В межах першого блоку ви дізнаєтеся, як швидко запустити свій бізнес на OLX, використовуючи для цього всі наші інструменти, і ефективно його розвивати. Наприклад, як скласти якісне оголошення, безпечно продавати, вибрати пакет розміщень і рекламувати свої товари.

В межах другого блоку розповімо про способи просування товарів і послуг через інші канали (соцмережі, Google) та навчимо аналізувати ефективність маркетингу за допомогою Google Analytics. А у третьому блоці на вас чекає інформація про роботу з клієнтами та створення команди.

Курс стартує – 1 червня. Дізнавайтеся детальніше та реєструйтеся за посиланням, а ми повідомимо про початок електронною поштою.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Чекліст онлайн-шопінгу

Чекліст онлайн-шопінгу з OLX: увага на оголошення

Як не стати жертвою шахрая на OLX: ⭐ на що звернути увагу в оголошенні під час придбання товару. Читайте статтю на ➤ Блог OLX.ua.