Стильний та бюджетний зимовий гардероб: поради стилістки та аналітиків OLX

13097
Додати
до обраних
Поділитися

Перші справжні холоди не знають обмежень і вже скоро нагадають про себе. Тому листопад – це час задуматися про утеплення до зими. У цьому допоможе онлайн-шопінг – адже можна зекономити час і при цьому не порушувати соціального дистанціювання.

Щоб шопінг не закінчився покупкою непотрібних речей, а ви змогли зробити розумний вибір на користь економного та стильного гардеробу – персональна стилістка Галина Паньків поділилася порадами, як підібрати актуальні моделі одягу та взуття, а аналітики OLX розказали, скільки це коштує.

Для жінок – оверсайз, пальта та челсі

Верхній одяг

«Розумію, як важко відмовлятися від улюблених осінніх тренчів та туфель, – ділиться стилістка Галина Паньків. – Але в холодну пору краще входити підготованими та стильними. Нині в тренді як більш класичні речі, так і неформальні об’ємні форми. Тому знайти актуальний для себе стиль може кожен».

Вовняне пальто-міді прямого крою або у силуеті «халат» може стати універсальним рішенням, адже його можна поєднувати практично із будь-яким взуттям. На OLX такі пальто коштують від 500 грн – за вживану модель та від 1 000 – за нову. У тренді також і шкіряні пальто – їхня перевага в тому, що вони не тільки теплі, а й стійкі до вологи. Нову річ можна придбати в середньому за 2000 грн, а вживану – за 900.

Для розслаблених та неформальних образів підійдуть речі об’ємних силуетів. Актуальний пуховик-оверсайз можна знайти всього за 800 грн, якщо віддати перевагу моделі, що була у вжитку. Нова ж обійдеться майже вдвічі дорожче – 2 000 грн. А якщо хочеться «пограти» з текстурами – стилістка рекомендує придивитися до дублянок. Тренд на оверсайз поширюється й на них, тим паче таку річ можна придбати за 1 300 грн.

Гарною альтернативою осіннім плащам та тренчам у перехідний період стане стьобаний пуховик. Нова річ коштуватиме 2 200 грн, однак можна заощадити більше ніж половину суми, якщо вибрати вживану – їх у середньому продають за 950 грн.

Стильний та бюджетний зимовий гардероб: поради стилістки та аналітиків OLX

Взуття

Коли обрана вдала модель верхнього одягу, можна перейти до вибору взуття. У цьому сезоні актуальні світлі кольори – беж, білий та карамельний. Окрім того, текстури – анімалістичні принти та тиснена шкіра будуть виглядати особливо виграшно. А якщо захочеться поекспериментувати з темою вестерну (яка лише входить у тренд) – обирайте чобітки-казаки. Нові можна придбати за 950 грн, а вживані – за 450.

Серед базового взуття перевага на боці моделі «челсі». До того ж вона є порівняно недорогою – нову пару можна купити за 900 грн, а вживану вдвічі дешевше – за 450. Додайте нотки гранджу своєму образу за допомогою масивних чобітків – модель обійдеться в середньому в 550 грн.

Є й цікаві трендові нестандартні варіанти. Якщо мрієте про особливу пару взуття, зверніть увагу на чобітки зі шнурівкою. Нова пара коштуватиме приблизно 800 грн, а вживана – 200.

Чоловікам – пуховики та взуття нестандартних кольорів

Верхній одяг

«Головне цього сезону у чоловічих луках – нестандартні кольори та принти. Окрім того, оверсайз все ще актуальний – з такими речами зручно створювати трендові багатошарові образи, які ще й допомагають утеплитися», — коментує Галина Паньків.

Модний об’ємний пуховик можна придбати на OLX в середньому за 1 400 грн. Стьобані моделі на чоловіках також виглядатимуть виграшно та будуть універсальним кежуал-рішенням – вони обійдуться дешевше за оверсайз на 400 грн.

Найбільше вдалих варіацій цього сезону серед пальт. Актуальні не тільки об’ємні моделі, а й речі нестандартних кольорів, з принтами та з незвичних матеріалів. Наприклад, вовняне пальто у різних варіаціях можна придбати в середньому за 1 500 грн або за 500, якщо обрати вживане. А от шкіряне, яке виглядатиме більш нестандартно, обійдеться у 2 400 грн (чи 1 000 – за б/в).

Теплі парки – хороший варіант на кожен день, у них точно буде зручно та комфортно. До того ж серед парок дуже багато варіантів незвичних текстур. Придбати такий верхній одяг можна за доволі демократичною ціною – 1 390 грн за нову або 650 – за вживану річ.

Стильний та бюджетний зимовий гардероб: поради стилістки та аналітиків OLX

Взуття

Якщо ж переходити до підбору взуття, то можна поекспериментувати з цікавими кольорами та відійти від консервативних чорних варіантів. Як базові актуальні моделі «челсі» – нові на OLX продають за 1 500 грн, десь вдвічі дешевше – вживані.

Вестернові чоловічі «казаки» – для тих, хто хоче віддати перевагу нестандартним формам у взутті. Трендову нову пару можна придбати за 1 300 грн, а вживану – за 700.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як підібрати стиль одягу за типом фігури

Як підібрати стиль одягу за типом фігури: лайфгаки

Як вибрати одяг за типом фігури? ✔️ Як визначити свій тип та обирати стильні речі, які підкреслять ваші переваги ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.