• Укр
  • Рус

Для себе, бізнесу та перемоги: як OLX може допомогти

155
Додати
до обраних
Поділитися
Людмила КолбАвтор

OLX може допомогти розв’язати чимало завдань. Приміром, вимушені переселенці можуть знайти необхідні речі на нашій платформі, а бізнес – нову «домівку» для своєї команди й товарів. Ми підготували добірку, в якій підказуємо, де й що шукати на OLX, та які вигідні умови пропонуємо.

1. Необхідні речі

Через війну багато українців опинилися далеко від своїх домівок і стикнулися з браком необхідних речей. На нашій платформі можна придбати як нові, так і вживані одяг та взуття – за доступними цінами. Наразі на OLX у категорії «Одяг / взуття» – понад 1,4 млн пропозицій, а OLX Доставка Укрпоштою – безкоштовна до 30 червня.

Для тих, хто потребує найбільше, працює категорія «Допомога». В ній можна залишити запит на потрібні речі.

OLX ЗНАЙ ДЕ

2. Приміщення для бізнесу

Через війну багато українських бізнесів змушені були переїхати в безпечніші регіони України. Лише в межах програми евакуації підприємств із зони бойових дій понад 250 виробничих підприємств перемістилися до інших областей.

Щоб продовжувати працювати, бізнесу потрібні нові квадратні метри. На OLX – понад 21 тис. пропозицій з продажу та оренди салонів, офісів, складів, кав’ярень, ресторанів, окремих будівель тощо. Можна фільтрувати оголошення за ціною, площею, типом нерухомості, щоб якнайшвидше знайти потрібний варіант.

OLX ЗНАЙ ДЕ

3. Сільгосптехніка

Посівна – у розпалі, і на OLX є необхідна техніка, щоб вона пройшла як треба. На платформі – понад 10 000 варіантів сільськогосподарських тракторів, мінітракторів, мотоблоків, мотокультиваторів, комбайнів, навісного та додаткового обладнання.

Для продавців у цій категорії ми теж створили умови для підвищення продажів: 10 безкоштовних оголошень та знижка -30% на розміщення й рекламу.

OLX ЗНАЙ ДЕ

4. Мототранспорт

На OLX є 40 000 пропозицій мототранспорту для будь-яких поїздок. Щоб знайти підхожий варіант, радимо сортувати оголошення за допомогою зручних фільтрів: вид мототранспорту, ціна, пробіг, стан, об’єм двигуна, рік випуску, тип приводу, технічний стан тощо.

Загалом кількість тих, хто цікавиться мототранспортом, зросла вдвічі порівняно першим кварталом 2022 року. Тож щоб продавці на OLX не втрачали шансу на продаж, пропонуємо знижку 90% на розміщення та промопослуги.

OLX ЗНАЙ ДЕ

 

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як обрати зубну пасту

Як обрати зубну пасту: поради стоматолога

Як обрати зубну пасту: поради стоматолога ✔️ Вивчайте склад, уникайте барвників, ароматизаторів та антибіотиків, але враховуйте особисті потреби, вік та консультуйтеся з лікарем ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.