Гаряча лінія, де відповідає штучний інтелект, підтримуватиме українців у пошуку роботи

7307
Додати
до обраних
Поділитися

Українські біженці в Польщі активно шукають роботу. Пропозиції в розділі For Ukraine section | Для України на OLX отримують майже вдвічі більше відгуків, ніж інші оголошення з вакансіями в категорії «Робота».

Також зараз на сайті відкривається україномовна гаряча лінія зі штучним інтелектом, яка допоможе пошукачам знайти підхожу роботу. Технологічний провайдер – компанія Jobcall, яка посідає лідерські позиції в галузі голосового пошуку кандидатів та просуватиме свої технології в в Україні.

Українці дуже активні на польському ринку праці

Польські роботодавці вже опублікували понад 30 000 пропозицій роботи на OLX Praca, в яких вказали, що заохочують українців подаватися на їхні вакансії. За перший місяць після початку війни понад 150 000 користувачів з України вирішили активно працевлаштовуватися. Оголошення в рубриці For Ukraine section | Для України отримують в середньому на 42% відгуків більше, ніж інші вакансії.

Пропозиції, на які найчастіше відгукуються українці, – це робота для «блакитних комірців», тобто фахівців робітничих спеціальностей. У кожному третьому оголошенні, на які відгукуються українці, пропонують роботу на кухні, для касирів, а також у галузі будівництва та ремонту. Транспорт (водії) та виробнича галузь також має попит кандидатів.

Штучний інтелект підтримає пошукачів

OLX у співпраці з JobCall та Lawmore запустила гарячу лінію, завдяки якій україномовним кандидатам буде легко знайти вакансії з урахуванням їхніх потреб. Гаряча лінія працює на основі технологій штучного інтелекту.

Зателефонувавши за номером +48 22 10 10 191 або +38 094 711 71 70, пошукач повинен відповісти на два запитання:

  • в якому місті ви шукаєте роботу?
  • у якій галузі ви шукаєте роботу? / яка ваша професія?

У відповідь на номер телефону кандидатам прийде SMS з посиланням, за яким вони зможуть знайти відповідні вакансії на OLX.

Посилання активне безстроково на будь-якому пристрої і не «прив’язане» до номера телефону користувача, якому його надіслали. Послуга – безкоштовна, абонент платить лише за з’єднання, згідно з тарифом оператора.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як не вигоріти під час пошуку роботи

Як не вигоріти під час пошуку роботи: лайфхаки від OLX

Як уникнути вигорання під час пошуку роботи: лайфхаки від OLX ✔️ Як залишитися мотивованими та стресостійкими ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.