• Укр
  • Рус

«Школа OLX для бізнесу» — навчальний курс, що надихає та підвищує конверсії

1425
Додати
до обраних
Поділитися

Якби кожна людина з перспективною ідеєю мала доступ до потрібних знань, в Україні зʼявилося б набагато більше успішних онлайн-бізнесів.

«Школа OLX для бізнесу» вирішила заповнити цю прогалину, зібравши практичні кейси, мануали та поради з розвитку власної справи в єдиний курс. Лекції від топових маркетологів, коучів і експертів OLX уже допомагають українцям започатковувати, розвивати та просувати власний онлайн-бізнес. 

У цій статті розповідаємо дві історії про навчальний курс, який не тільки надихає, а й допомагає підвищувати конверсії.

Інформативно, корисно та безплатно: як «Школа OLX для бізнесу» допомагає українцям запустити власну справу

Запуск онлайн-бізнесу — це завжди рівняння з багатьма невідомими. А коли ти новачок і не знаєш, як розкласти все по поличках, рівняння може так і залишитися невирішеним.

«Школа OLX для бізнесу» допомагає зробити перші кроки та побудувати фундамент для розвитку власної справи. У цьому переконалася Ганна Парадзінська з Дніпра. Ще нещодавно у жінки була лише цікава ідея й бажання навчатися нового. А після завершення «Школи OLX» зʼявився чіткий бізнес-план і покрокова стратегія запуску.

«Школа OLX для бізнесу»: як досвідчені підприємці прокачують продажі прямо під час навчання

Вчитися ніколи не пізно, особливо коли навчання безплатне й миттєво приносить реальні результати — збільшення конверсії.

Ірина Старченко, менеджерка у компанії з продажу автозапчастин, прийшла в «Школу OLX» із конкретним запитом — продавати більше. Наша історія про те, як здобуті знання допомогли дівчині прокачати акаунт і отримувати більше замовлень уже в перший день лекцій.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Чекліст онлайн-шопінгу

Чекліст онлайн-шопінгу з OLX: увага на оголошення

Як не стати жертвою шахрая на OLX: ⭐ на що звернути увагу в оголошенні під час придбання товару. Читайте статтю на ➤ Блог OLX.ua.