• Укр
  • Рус

Що таке бюстгальтер із пуш-апом

319
Додати
до обраних
Поділитися

Є чимало способів виглядати привабливо та спокусливо, і використання ефекту пуш-ап — один із найпростіших та найбільш дієвих. З’ясуємо особливості та переваги такої білизни.

Що таке push up ефект?

Перше, що треба знати про пуш-ап, — що це таке. Йдеться про особливість білизни, що створена за спеціальною конструкцією. Якщо переклади дослівно з англійської, push up (пуш-ап) — це «підіймати», «збільшувати». Саме такий ефект і має білизна. Вона підіймає груди (або ж, наприклад, сідниці), робить їх візуально більшими, привабливішими.

Ефект пуш-ап в одязі

З’ясовуючи, що таке пушап, варто також знати, що бюстгальтер — не єдиний варіант із таким ефектом. Тож який жіночий одяг допоможе окреслити звабливі форми? Передусім це:

  • джинси пуш-ап — зручний одяг, що обтягує, але не спричиняє дискомфорту, добре підійде для повсякденного носіння;
  • лосини пуш-ап — якщо бажаєте підкреслити сідниці, коли шукаєте лук для тренування, такі лосини підійдуть ідеально;
  • колготки пуш-ап — спеціальні колготки стануть у пригоді, коли потрібно одягти силуетну сукню і дещо скоректувати нюанси фігури;
  • білизна пуш-ап — серед білизни популярні не лише бюстгальтери, а й підтягуючі трусики.

Далі поговоримо саме про ліфчик із пуш-апом.

Бюстгальтер пуш-ап: функції, особливості та різновиди

Push up бюстгальтер можна носити за будь-якого об’єму грудей. Для кожного розміру знайдеться варіант, який підкреслить жіночу красу.

Функція пуш-ап бюстгальтера

Отже, що являє собою пуш-ап для бюстгальтера? Це функція, завдяки якій груди виглядають більш виразно і привабливо через підіймання догори.

Особливості конструкції

Популярний ефект досягається завдяки спеціальним подушкам та чашкам. Конструкція нагадує за формою трикутник, що підіймає груди.

Різновиди пуш-апів

Ще кілька десятиліть тому бюстгалтери з push up були дуже обмежені в асортименті. Зараз відомі бренди випускають багато лінійок із таким ефектом, і вибір тієї чи іншої моделі грунтується на особливостях використання.

Чашечки з поролону

Це найбільш розповсюджений ліфчик пуш-ап, що характеризується м’якістю та комфортом під час носіння навіть упродовж всього дня. Такий варіант ідеальний для тонких майок і футболок.

Знімні вкладиші

У цьому випадку всередині бюстгальтера є кишеньки, у які можна вставити вкладиші з поролону. У такий спосіб одну білизну використовують і з пуш-апом, і без нього. Інколи вкладиші йдуть у комплекті, а інколи їх потрібно купувати окремо. Такі моделі добре комбінуються з одягом із декольте.

Гелієві або силіконові наповнювачі

Головна перевага матеріалу в тому, що він не промокає. Саме завдяки цьому силікон чи гель зазвичай використовують у купальниках. Груди виглядають у таких бра дуже привабливо і природно. Єдине «але» — вставки є досить важкими, відтак через декілька годин носіння можна відчути дискомфорт.

Пуш-up 3D

Це рішення точно оцінять жінки, у яких невеликий розмір грудей. Підкладка складається з пінного матеріалу, завдяки якому бюст стає більшим у півтори-два рази. Недолік моделей полягає в тому, що вони можуть спричинити підвищене виділення поту, тому не підійдуть для спеки.

З яких матеріалів вибрати push up бюстгалтер

Бюст із пуш-апом виготовлений із натуральних або синтетичних матеріалів. Але враховуйте те, що через наявність вставок білизна може парити, тому краще вибирати шовк, бавовну та віскозу. Така тканина гіпоалергенна, має добру повітропроникність і підійде для носіння щодня.

З яких матеріалів вибрати вставки

Як зазначалося вище, вставки можуть бути з поролону, гелю та силікону. Ще один варіант — лайкра, що використовується в спортивних топах. Власне, матеріал вставок залежить саме від призначення моделі. Гель і силікон добре підходять для купальників, а поролон — для звичайної білизни.

Кому підходять бюстгальтери пуш-ап?

Бюстгальтер із пуш-апом підійде жінкам, яким не подобається форма та розмір власних грудей. Також ці моделі актуальні, якщо присутня асиметрія: за допомогою вставок різного розміру дефект буде просто приховати. Пуш-ап є слушним рішенням у випадку, коли вбрання передбачає відкрите декольте.

Переваги та недоліки носіння ліфчика з пуш-апом

Головна перевага білизни з ефектом push up — у візуальному складнику. Ліфчик допомогає змінити форму та об’єм грудей без хірургічного втручання.

Якщо білизна є якісною та підходить за розміром, носити її цілком безпечно. А ось коли бюстгальтер здавлює груди, натирає та стає причиною іншого дискомфорту, це, безперечно, не піде на користь.

Кожна жінка має свої секрети бездоганного вигляду, і вдало підібрана білизна — саме серед таких речей. Шукайте потрібний об’єм ліфчика, вибирайте продукцію якісних брендів — і це точно додасть впевненості в собі.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як доглядати за тату

Як доглядати за тату: весь процес поетапно

Як доглядати за тату? ✔️ Весь процес поетапно: обгортання, обробка, загоєння ✅ Детальніше читайте ➤ Блог OLX.ua.