• Укр
  • Рус

Найочікуваніші прем’єри грудня: на що піти в кінотеатр

59
Додати
до обраних
Поділитися

Кінематографічний світ продовжує підкорювати наші серця та уяву. І 2023-й подарував чимало захопливих прем’єр. Від епічних пригодницьких до глибоких документалок! У попередній статті «Що подивитися цієї осені» ділилися новинками, які зробили попередній сезон по-справжньому яскравим. Настав час і для прем’єр кінця року, які вже чекають на глядацьке визнання.

Українські кінострічки

«Перший код»

Пізньоосіння прем’єра, яку варто побачити кожному. Це художньо-документальний фільм, присвячений історії IT-індустрії України ще з 1950-х років — від створення українськими інженерами першого комп’ютера і до спротиву наших IT-воїнів російській агресії сьогодні. Кінострічка про реальну боротьбу айтівців, які об’єдналися у 300-тисячне віртуальне військо, та інших людей, що за допомогою смартфона змогли протистояти ворогу.

Світові прем’єри фільмів

«Пограбування по-українськи». Уже у кінотеатрах!

Українська комедія про кохання, а ще про пригоду, яка змінює життя не лише головних героїв, а й усіх, хто опинився поруч. Зірковий склад акторів вас справді здивує.

Що подивитися про Україну, її міста, культуру, історію та відомих українців

«Мій карпатський дідусь». Очікуйте з 28 грудня.

Головний герой Мікеле живе в сонячній Італії. Проте раптово все змінюється, і він змушений вирушити в далеку подорож до маленького села у Карпатах, де проживає його дідусь. Тут і розпочинаються справжні пригоди.

Світові прем’єри фільмів

«Вонка». Шукайте у найближчому кінотеатрі!

Музична фентезі-кінострічка, яка є приквелом до фільму «Віллі Вонка і шоколадна фабрика». Розповідь про молодого Віллі та події, що сталися з нашим героєм ще до відкриття шоколадної фабрики.

«Аквамен і загублене королівство». Дізнаємося продовження уже 20 грудня.

Це п’ятнадцятий та останній фільм у кіновсесвіті DC Comics і наступна частина стрічки «Аквамен» 2018 року. Тому тут без спойлерів. Якщо ви є істинним фанатом коміксів,
то ця прем’єра — точно для вас.

«Як закохатися до Різдва». У прокат вийде 21 грудня!

Справжня різдвяна комедія про кохання. Письменниця, що стала генеральною директоркою модного бренду, має об’єднатися із конкурентами для порятунку своєї компанії. Одне з її завдань — написати колонку про те, як закохатися до Різдва. З цього й розпочинається захоплива любовна пригода.

Перший код

Мультфільми

«Бажання». Ще у прокаті. Не зволікайте!

Історія про просту дівчину, бажання якої виявилося настільки сильним, що на допомогу прийде космічна сила, яка разом із нею протистоятиме лихому королеві, аби врятувати цілий народ.

«Загадковий світ роботів». Уже у кінотеатрах.

Коли головні герої Бріар та Брамбл були маленькими ведмежатами, їхня мама таємничо зникла. Через багато-багато років на виставці «Планета Роботів» ведмеді зустрічають незнайомку, дивовижно схожу на їхню родичку. Час братам розкрити таємницю загадкового зникнення мами, і це розслідування переверне їхнє життя з лап на голову.

«Переліт». Невдовзі! До показу з 16 грудня.

Комедійний мультик про родину диких качок, які мігрують у відпустку з Нової Англії аж на Багами. І… випадково потрапляють до Нью-Йорка. Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож!

Мультфільми

Висновок

Перегляд кінострічок — один із найкращих способів провести час усією родиною. Разом ви переживаєте нові враження, смієтеся, плачете і просто відпочиваєте. Тож поміж численними справами неодмінно заплануйте й візит до кінотеатру з рідними! А грудневі прем’єри вас не тільки розважать, але й зроблять ближчими.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …