Як зробити розумний вибір у Чорну п’ятницю: п’ять порад із безпечного онлайн-шопінгу від OLX

850
Додати
до обраних
Поділитися

У погоні за шаленими знижками на Чорну п’ятницю можна залишитися … ні з чим. Щоб цього не сталося, підготували добірку порад із безпечного онлайн-шопінгу. Зберігайте та діліться з друзями, щоб уникнути обману.

1. Не поспішайте купувати все й одразу – поспіх та неуважність завжди грають на руку шахраям, які хочуть збити вас з пантелику.

2. -50%, -80% і навіть -90% – такі привабливі знижки ви знайдете практично скрізь. А отже, у шахраїв буде шанс відвести вас на сайт-копію улюбленого бренду.  Купуйте тільки на перевірених сайтах, читайте офіційні умови акції. Якщо сумніваєтеся, запитайте у Служби підтримки компанії, чи дійсно проводиться така акція.

3. Не переводьте передоплату до отримання товару. Так ви уникнете ризиків, що товар до вас ще не дійшов, закінчився на складі або його зовсім не існує. Як варіант: накладений платіж, оплата під час зустрічі або послуга безпечної доставки.

4. Не оплачуйте товар за посиланнями, які отримали від сторонніх осіб.

5. Завжди перевіряйте товар, коли отримуєте з рук в руки або у відділенні пошти. Якщо під час огляду не виникло питань – підтвердіть угоду та оплатіть.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
онлайн-безпека з OLX

Trust & Safety: онлайн-безпека з OLX

Що таке Trust & Safety, як створюється щоденний захист на OLX ✔️ Розглянемо три основних правила, які допоможуть уникнути шахрайства ✔️ Пройдіть тест: «Чи не натрапили ви на шахраїв?» ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.