Створення прозорого та цивілізованого ринку нерухомості: OLX розпочинає співпрацю з АФНУ

823
Додати
до обраних
Поділитися

OLX Нерухомість та Асоціація фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ) підписали Меморандум про співпрацю, мета якого – створення сучасного, прозорого та цивілізованого ринку нерухомості в Україні.

Першим кроком на цьому шляху стане програма «Працюємо за правилами». В рамках проєкту сертифіковані рієлтори АФНУ матимуть змогу перевіряти оголошення на платформі, визначаючи неактуальні, і таким чином підвищувати ефективність взаємодії продавців, орендодавців та рієлторів з потенційними покупцями/орендаторами.

Рієлтори-учасники зможуть відправляти запит на перевірку оголошень через спеціальну форму програми. Кожне посилання буде перевірене модераторами, а винагородою за працю стануть бонуси, які учасники зможуть використовувати для додаткової реклами своїх оголошень на платформі.

Окрім того, що програма має підвищити якість оголошень на ресурсі, на неї покладається ще одна місія – підвищити рівень довіри до рієлторів. Так, за даними нового дослідження OLX Нерухомість за послугами до агентів нерухомості готові звертатись не більше 35% опитаних. А кожен четвертий з тих, хто не бажає такої співпраці, зазначає, що причина – у недовірі до таких посередників. Тож, залучаючи до платформи професіоналів, компанія разом з Асоціацією робить вагомий внесок у розвиток ринку нерухомості України.

Разом із тим, співпраця між OLX та АФНУ не обмежиться реалізацією даної програми. Партнери будують амбітні плани щодо майбутніх спільних проєктів, впровадження нових технологій для покращення своєї діяльності та обміну досвідом заради виведення ринку нерухомості України на якісно новий рівень.

«Підписання меморандуму – це початок нашого стратегічного партнерства з метою спільної роботи над правдивістю та вірогідністю інформації по об’єктах нерухомості та залучення усіх сертифікованих рієлторів АФНУ до нашої програми “Працюємо за правилами”», – зазначає керівник напрямку OLX Нерухомість Андрій Коцина.

Створення прозорого та цивілізованого ринку нерухомості: OLX розпочинає співпрацю з АФНУ

Довідка

Асоціація фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ) – провідна профільна громадська організація країни, що об’єднує представників з 25 регіонів країни у 32 містах. Свою діяльність АФНУ розпочала ще у 1995 році. Сьогодні її членами вже є понад 1700 професійних рієлторів, а відділення відкриті практично у всіх областях України, причому кількість членів та географія представництв щороку зростає.

Основними своїми завданнями Асоціація вбачає створення економічних та правових механізмів формування цивілізованого ринку нерухомості в Україні, об’єднання кращих фахівців галузі, захист їхніх інтересів та інтересів замовників, розбудова позитивного іміджу ріелтора у суспільстві, підвищення рівня якості надання послуг та формування ринку нерухомості світового рівня.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.