Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об’єктів нерухомості

825
Додати
до обраних
Поділитися

Редакція блогу OLX склала добірку найпопулярніших об’єктів у розділі «Нерухомість» за кількістю додавань до «Обраних» (дані на 15 січня 2020 року).

До нашого топу увійшли оголошення з різних категорій з оптимальним співвідношенням ціни та якості об’єкта, правдивими фотографіями, докладним описом характеристик та без порушень правил публікації. У першу чергу завдяки цьому вони зацікавили потенційних клієнтів та потрапили до їхнього вішліста на платформі.

1. Будинок для відпочинку в Карпатах, Яремче

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: подобова оренда житла
К-ть додавань до «Обраних»: 1737

Важливе уточнення: оголошення про подобову оренду можуть залишатися в публікації навіть після укладання угоди, і число додавань до «Обраних» збирається за весь період їх активності на OLX. Це пояснює, чому в цифрах вони здаються набагато популярнішими в порівнянні з об’єктами з інших категорій. З іншого боку, багато додавань може набрати лише той об’єкт, який дійсно цікавий для потенційних клієнтів.

Очолює наш топ великий будинок з терасою, альтанкою та дитячим майданчиком у Карпатах. Знаходиться недалеко від центру міста, поруч ліс, річка, а до Буковеля – всього 18 км.

Щоб заселитися, не обов’язково бронювати весь будинок: є 2-, 3- і 4-місні номери, а всього господарі готові прийняти до 50 гостей. Найвища вартість проживання була в новорічний період – 550 грн з людини. Після 10 січня вона становить вже 200 грн на добу.

Чим приваблює оголошення: достатньо фотографій (знімки номерів, вітальні, кухні, санвузла, тераси), докладний опис умов проживання, оптимальна ціна, а також вигідне розташування самого об’єкта.

2. Кімната для однієї людини, Одеса

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: довгострокова оренда квартир, кімнат
К-ть додавань до «Обраних»: 1674

Кімната 5 кв. м, після ремонту. Крім переваг розташування в центрі Одеси, господарі обіцяють усі необхідні для проживання умови: гарячу воду, автономне газове опалення, інтернет, кабельне телебачення тощо. Кімната закривається окремо, є броньовані двері в квартиру, що важливо для безпеки орендарів.

У квартирі немає автоматичної пральної машини, але поруч, як вказав автор оголошення, – хімчистка та пральня. Також поблизу магазини, розважальні центри, кінотеатри, парк Шевченка, пляж. Вартість проживання – 1800 грн в місяць.

Чим приваблює оголошення: достатньо фотографій (знімки кімнати, ванної, санвузла, кухні), докладний опис умов та правил проживання (наприклад, приводити гостей можна не частіше 1-2 разів на місяць). Також автор оголошення зазначив усі переваги житла, які можуть «згладити» можливі недоліки.

3. Будинок з ділянкою землі, Київська область

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: продаж будинків
К-ть додавань до «Обраних»: 1103

Будинок з ділянкою в 7 соток розташований у дачному містечку, година їзди від Києва. Виконаний з оциліндрованих колод, підключений до електрики, локальної каналізації, водопроводу, але вимагає оздоблювальних робіт. Поруч – дитячий майданчик, ліс, річка. Є централізована охорона. У проекті – власне водоймище і дві сауни. Зазначена ціна за таку дачу під Києвом – $ 21 900, з позначкою «Договірна».

Чим приваблює оголошення: достатньо фотографій (знімки зовнішнього вигляду об’єкта, кімнат, кухні, вітальні, тераси, план першого поверху та мансарди), зрозумілий опис з найважливішою інформацією про об’єкт, є посилання на зовнішній сайт, щоб дізнатися більше інформації. Також передбачена можливість торгу.

4. Двокімнатна квартира подобово, Львів

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: подобова оренда житла
К-ть додавань до «Обраних»: 1078

Квартира з лоджією загальною площею 49 кв. м може одночасно вмістити 4-5 осіб. Відповідно до опису, розташована в зеленому районі, поруч з парком і, до того ж, недалеко від центру.

Гостям обіцяють гарячу і холодну воду цілодобово, інтернет, телебачення, можливість користуватися холодильником, пральною машиною, праскою, іншою побутової технікою та речами (постільна білизна, рушники). Вартість проживання – від 350 грн на добу. У будинку є супермаркет та кілька магазинів.

Чим приваблює оголошення: достатньо фотографій (знімки кімнат, санвузла, ванної, кухні, вітальні, краєвид з вікна), квартира укомплектована всім необхідним для проживання, вигідне розташування самого об’єкта поруч зі зручною транспортною розв’язкою, відмінна ціна.

5. Двокімнатна квартира подобово, Бердянськ

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: подобова оренда житла
К-ть додавань в «Обрані»: 906

Дизайн квартири площею 55 кв. м – одна з причин популярності цього оголошення. Серед інших – розташування в центрі міста, три хвилини до моря та Приморської площі Бердянська. У будь-яку точку міста можна дістатися на маршрутках, їхня зупинка знаходиться біля будинку. Також поруч ринок, магазини і супермаркети.

У квартирі є інтернет, телебачення і необхідна побутова техніка, включаючи праску та фен. Опалення – автономне. На вартість впливає кількість гостей і час проживання, за замовчуванням вказана ціна від 300 грн на добу.

Чим приваблює оголошення: відмінний стан квартири, привабливий зовнішній вигляд, достатньо фотографій (знімки кімнат, санвузла, ванної, кухні, вітальні), докладний опис, відмінна ціна. Можна забронювати без внесення авансу.

6. Дворівневий будинок з ділянкою, Київ

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: продаж будинків
К-ть додавань до «Обраних»: 530

Як зазначено в оголошенні, за $180 000 потенційному покупцеві обіцяють не просто будинок, а заміський комплекс у Києві. Будова площею 320 кв. м з прилеглою гостьовою. Обидві двоповерхові, з’єднані переходом-галереєю. На території ділянки є басейн, альтанка, ігровий майданчик, фруктові дерева, садовий будиночок. Простір будинку включає не тільки житлові кімнати, а й підсобні, гардеробні, кухню-їдальню, зимовий сад тп терасу на другому поверсі.

Будинок знаходиться в Солом’янському районі, і, за словами продавця, нові господарі зможуть жити серед природи, при цьому мати доступ до міської інфраструктури.

Чим приваблює оголошення: повністю готовий об’єкт з усією необхідною інфраструктурою, якісні фото (знімки кімнат, санвузла, ванної, кухні, вітальні, басейну, ігрового майданчика), дуже докладний опис з поясненням логіки реалізованих рішень в будинку. Також є посилання на зовнішній сайт, щоб дізнатися більше інформації.

7. Однокімнатна квартира в новобудові, Львів

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: продаж квартир, кімнат
К-ть додавань до «Обраних»: 290

Будинок знаходиться в районі Новий Львів. Утеплені фасади, повна оздоблення під’їздів, працюють безшумні ліфти. Є підземний паркінг.

У квартирі (3 поверх з 10) провели чорнову стяжку підлоги, обштукатурили стіни. Встановили двоконтурний газовий котел, лічильник, чотирикамерні металопластикові вікна, броньовані двері. Заведений газ, вода, телебачення та інтернет. Загальна площа – 39 кв. м, висота стелі – 2,7 м. Вартість квартири – 603 000 грн.

Чим приваблює оголошення: докладний опис технічних характеристик квартири, можна отримати розстрочку на покупку цього житла.

8. Оренда приміщення на ринку «Мостицький», Київ

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: оренда комерційної нерухомості
К-ть додавань до «Обраних»: 253

Приміщення площею 12 кв. м на території ринку «Мостицький» пропонують в оренду за 3500 грн. Знаходиться біля жвавого перехрестя. Є відеоспостереження, пожежна сигналізація, електрика та інтернет. Територія охороняється.

Чим приваблює оголошення: вдале розташування самого об’єкта, передбачені заходи з безпеки.

9. Ділянка біля моря, Одеська область

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: земля
К-ть додавань до «Обраних»: 181

Ділянка 4,2 сотки під будівництво будинку в селищі Курортне Білгород-Дністровського району. Вартість – $1900. Поруч готель, санаторій, паркова зона. До моря – 300 м. Продавець також залишає можливість збільшити площу ділянки до 21 сотки або пропонуєте купити ділянку разом з будинком.

Чим приваблює оголошення: достатньо фотографій (знімок ділянки, території поблизу, кадастрового номера), власник ділянки залишає можливість для торгу.

10. Приміщення під офіс або виробництво, Київ

Вішліст клієнтів: топ-10 популярних об'єктів нерухомості

Категорія: продаж комерційної нерухомості
К-ть додавань в «Обраних»: 65

Найбільший і найдорожчий об’єкт добірки – приміщення вільного призначення на трьох рівнях площею 600 кв. м, з можливістю надбудови і додаткового відведення землі. Є офіс, житлова кімната, санвузол, душова, територія під парковку. З комунікацій – автономна електрика, опалення (твердопаливне), каналізація і свердловина. Пропонують варіант покупки за 4,5 млн грн або оренди з викупом.

Чим приваблює оголошення: хороший варіант для різних типів бізнесу, непогані фото (знімки варіантів використання приміщення, план, зовнішній вигляд будівлі), готова інфраструктура.

Текст: Світлана Васильченко

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як змінились за рік ціни на купівлю квартир

Як змінились ціни на купівлю квартир у найбільших містах України у 2023 році?

Ціни на купівлю нерухомості в Україні на первинному та вторинному ринках: що змінилося у 2023 ✔️ В яких містах України найбільше купують житло ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.