Обираємо найкращих рієлторів: новий проєкт Best Seller

958
Додати
до обраних
Поділитися

OLX Нерухомість запускає новий проєкт для рієлторів та агентств нерухомості – Best Seller. Ми прагнемо заохочувати бізнес-користувачів, які публікують якісні оголошення, працюють за правилами платформи та активно рекламують свої об’єкти.

Проєкт стартує з 1 березня 2020 року та діє на постійній основі.

Що таке Best Seller?

Best Seller – це статус, який можуть отримати найефективніші бізнес-користувачі (рієлтори та агентства нерухомості) за певний місяць, що розміщують найякісніші оголошення в OLX Нерухомість у своєму регіоні.

Що отримає Best Seller?

За підсумками кожного місяця бізнес-користувачі з найякіснішим контентом у кожному регіоні отримають Сертифікат Best Seller і 100% кешбек* за будь-які додаткові рекламні послуги та набори послуг в OLX Нерухомість. Вони повинні бути придбані за власні кошти з особистого рахунку (не бонусного) в тому місяці, в якому клієнт став Best Seller.

Як стати Best Seller?

Статус Best Seller може отримати будь-який бізнес-користувач, якщо його обліковий запис на OLX.UA і оголошення відповідають обов’язковим критеріям за звітний місяць:

1. Наявність більше 5 активних публікацій протягом кожного з останніх шести місяців в OLX Нерухомість у тому регіоні, де розміщені оголошення.
2. В останньому місяці було не менше 10 активних публікацій в OLX Нерухомість.
3. Коректно заповнені всі поля бізнес-сторінки (логотип, банер, назва сторінки, назва компанії, опис, контактні дані).
4. В обліковому записі не повинно бути критичних порушень:

– дублів оголошень – той самий об’єкт нерухомості розміщувався в обліковому записі більше одного разу;
– заміна об’єктів у рамках одного оголошення;
– недостовірні, неякісні фотографії, що не відповідають Правилам публікації;
– неіснуючі об’єкти;
– наявність підтверджених скарг про порушення авторських прав на фотографії;
– дублі облікових записів.

Серед тих, хто відповідає наведеним критеріям, на початку кожного місяця відбираються найкращі, у кого за попередній місяць були:

1. Найбільші витрати на додаткові рекламні послуги та набори послуг (ТОП, VIP, Швидкий продаж тощо) з особового рахунку – в середньому на одне активне оголошення.
2. Найбільша кількість фотографій, які відповідають Правилам публікації, – у середньому на одне активне оголошення.
3. Найменша частка відхилених оголошень від усіх активних оголошень.
4. Найменша кількість підтверджених скарг – у середньому на одне активне оголошення.

Як нагороджуються Best Seller?

За підсумками місяця в кожній області України, за винятком Криму та непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей (території, визнані окупованими, згідно з чинним законодавством України), визначається по одному обліковому запису, які стали найкращими за наведеними критеріями Best Seller, для вручення Сертифікату Best Seller і нарахування 100% кешбеку*.

Перелік найкращих продавців у кожному регіоні публікується щомісяця – за цим посиланням.

* 100% кешбек буде нарахований як бонус на бонусний рахунок OLX, який можна витратити тільки на покупку додаткових рекламних послуг та наборів (за виключенням публікацій та пакетів) для об’єктів нерухомості, термін дії бонусу – 30 днів.

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як прокачати стресостійкість

Як прокачати стресостійкість

Як підвищити стресостійкість: поради для ефективного управління життєвими негараздами ✔️ Дізнайтеся як зміцнити свої ресурси для успішного подолання стресу ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.