• Укр
  • Рус

OLX Нерухомість: дотримуйтеся правил публікації, щоб допомогти

314
Додати
до обраних
Поділитися

Ми помітили, що деякі користувачі OLX Нерухомість суттєво завищують вартість нерухомості порівняно з її вартістю у довоєнний час.

Що не так?

Розуміємо, що підвищення попиту сприяє підвищенню ціни, проте в умовах воєнного часу такі дії є незаконними.

На цьому неодноразово наголошували керівники військово-цивільних адміністрацій у різних регіонах України, компетентні державні органи, зокрема Держспоживслужба, Антимонопольний комітет України, Бюро економічної безпеки України. Тож ми не можемо розмістити таке оголошення на OLX, згідно п. 11.1 Правил сервісу.

Що робити?

Радимо встановлювати ціну, наближену до реальної вартості нерухомості та середньоринкової у мирні часи. Ми закликаємо буди єдиними і підтримувати одне одного у цей час боротьби і випробувань для України.

Також нагадаємо декілька корисних порад з публікації.

  1. Розміщуйте тільки актуальні об’єкти нерухомості. Слідкуйте за активними пропозиціями у вашому профілі та видаляйте ті оголошення про оренду чи продаж об’єктів, що вже недоступні. Цінуйте свій час та час людей, які зараз не можуть жити у своїх домівках.
  2. У полі місцезнаходження вказуйте саме той населений пункт, де розташований об’єкт нерухомості, який ви рекламуєте. Це дуже важливо, оскільки наразі логістика потребує завчасного додаткового планування.

Також нагадуємо про нашу нову категорію «Допомога» з рубрикою «Житло». Розміщувати тут оголошення з оренди житла можна безкоштовно.

Допомагайте одне одному, бо разом ми переможемо!

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Помилка JavaScript на OLX

Помилка JavaScript на OLX

Іноді сайт OLX може видавати помилку з повідомленням, що у браузері вимкнено JavaScript. Що таке JavaScript? JavaScript — це мова програмування, завдяки якій вебсайти забезпечують …