• Укр
  • Рус

Як одягатися взимку комфортно, тепло і привабливо

43
Додати
до обраних
Поділитися

Бути стильними та проявити індивідуальність взимку цілком можливо! Підібравши відповідний одяг, ви почуватиметеся комфортно й матимете ефектний вигляд водночас. У цій статті ми поділимося лайфгаками, як створити бездоганний зимовий лук, аби було і тепло, і привабливо.

Багатошаровість

Декілька шарів одягу — ось те саме рішення. Розпочніть із термобілизни, що відводить вологу від тіла. А детально про це є тут: «Як обрати термобілизну».

Додайте одяг, що добре ізолює тепло, як-от вовняний светр, і завершіть вітро- і водонепроникним верхнім шаром — стильною паркою або пуховиком, наприклад.

Одяг на зиму

Якісний верхній одяг

Це інвестиція, яка 100%-во себе виправдає. Високоякісні пуховики, шуби зі штучного хутра, вовняні куртки не тільки забезпечать вам тепло, але й надійно прослужать декілька років. На що при цьому звернути увагу?

  • Матеріал.

Шукайте верхній одяг, виготовлений із високоякісної сировини. Натуральні — вовна або пух — це про чудову теплоізоляцію. Синтетичні, як-от поліестер, не настільки добре «дихають», але є водонепроникними й легкими.

  • Конструкція та шви.

Загальна конструкція одягу визначає його довговічність, а подвійні шви створять додатковий захист від холоду і вологи.

  • Функціональність.

Кишені, знімні капюшони, регульовані манжети зроблять щоденну експлуатацію зручнішою.

  • Водонепроникність та властивість «дихати».

Важливо, щоб зимовий одяг насамперед захищав від дощу та снігу, водночас дозволяючи вашій шкірі «дихати». Для цього добре підходить тканина Gore-Tex.

  • Яскравий принт чи колір.

Давно мрієте про червоний пуховик, проте й досі вагаєтеся? Сміливо купуйте! Упродовж холодних, здебільшого похмурих місяців яскравий колір не тільки підніме настрій, але й додасть самобутності вашому образу.

Доцільніше при цьому віддавати перевагу одному виразному елементу. Скажімо, куртці або ж аксесуарові як центральному акценту. А відтінки в межах однієї гами підкреслять вашу особистість.

Так ви зможете обрати якісний верхній одяг, який триматиме вас у теплі, матиме стильний вигляд та відповідатиме вашим потребам. Знайти варіант на свій смак можна на OLX — у категорії «Мода і стиль».

Зимове взуття

Вибір взуття у зимовий період потребує особливої уваги, адже йдеться про комфорт і безпеку, коли надворі холодно та слизько. Тримайте декілька порад!

  • Зчеплення з поверхнею. Тут потрібна міцна підошва з глибоким протектором. Це зменшить ризик падіння.
  • Ізоляція. Шерсть або синтетичний утеплювач підтримуватимуть тепло навіть у найхолодніші дні.
  • Стійкість та підтримка щиколотки. Особливо, якщо ви плануєте тривалі прогулянки або будете носити це взуття протягом усього дня.
  • Водонепроникність. Сухість ніг є основою. Тому гума, щільна шкіра або мембрана підійдуть найкраще.
  • Стиль та індивідуальність. Тут усе залежить від ваших особистих уподобань та ситуації. Чи це будуть елегантні чоботи на підборах, чи уггі або ж практичні черевики для активного відпочинку.
  • Легко одягати / знімати. Зверніть увагу: моделі з блискавкою, липучками або еластичними вставками практичніші на щодень.

Еко-, натуральна шкіра та інші матеріали: як обирати взуття на осінь і зиму

Тож, підібравши відповідне взуття, ви забезпечите собі не тільки тепло і стиль упродовж холодних місяців, але й впевненість у кожному кроці незалежно від погодних умов.

Взуття на зиму

Аксесуари

У зимовому гардеробі ці елементи, погодьтеся, виконують не тільки практичну, але й естетичну функцію. Розглянемо детальніше найпопулярніші з них.

Обирайте шапку ретельно, адже це помітно вплине на ваш загальний вигляд. Однак насамперед вона має бути теплою та комфортною. Вовняні або флісові моделі забезпечують добру теплоізоляцію. А хутряні навушники, берети чи вушанки ще й стануть стильним акцентом вашого зимового вбрання.

Вони не тільки зігрівають, але є яскравим доповненням до зимового одягу. Доцільніше звернути увагу на вироби з теплих матеріалів: вовни або кашеміру. А довгі шарфи можна обгорнути навколо шиї декілька разів. Так і тепліше, і створює додатковий об’єм.

Щоб рукам було тепло, обирайте якісні рукавички. Вовняні, шкіряні або синтетичні з утеплювачем захистять вас від холоду. Є й моделі з сенсорними пальцями, що дадуть змогу користуватися смартфоном без необхідності знімати рукавички.

Ці аксесуари помітно додадуть тепла. А якщо носити їх із високими чоботами — то ще й стилю.

Ця альтернатива традиційним шарфам — неймовірно зручний спосіб зігрітися. А ще їх легко одягати.

Аксесуари на зиму

Пам’ятайте, що аксесуари слід гармонійно поєднувати і з вашим основним одягом, і між собою, створюючи завершений образ.

Висновок

Насамперед модно бути здоровим! Тому обирати термобілизну, якісний верхній одяг, відповідне взуття та стильні аксесуари — це і про тепло, і про стиль водночас. Експериментуйте з різними комбінаціями, не бійтеся додавати яскраві акценти, аби створити унікальний образ, який буде радувати вас та привертатиме увагу людей. А OLX вам у цьому допоможе!

Як вам стаття?

Додати
до обраних
Поділитися
Як обрати зубну пасту

Як обрати зубну пасту: поради стоматолога

Як обрати зубну пасту: поради стоматолога ✔️ Вивчайте склад, уникайте барвників, ароматизаторів та антибіотиків, але враховуйте особисті потреби, вік та консультуйтеся з лікарем ✅ Читати подробиці ➤ Блог OLX.ua.